Kuvan henkilöt eivät liity kampanjaan. Kuvaaja Teija Ruuhikorpi-Mäki

Joulukukka yksinäiselle vanhukselle

Haluaisitko sinä tuottaa joulumieltä yksinäiselle vanhukselle joulukukan muodossa? Me Kukkahuone Sinivuokoissa haluamme ja siksi lahjoitammekin jouluviikolla 3 joulukukkaa Ulvilan Kotihoidon yksikköön, mistä kukat toimitetaan ihan yksin joulua viettäville vanhuksille. Vanhuksille, joilla ei ole omaisia, eikä oikeastaan enää muitakaan vierailijoita lukuunottamatta kotihoidon työntekijöitä.

Sinullakin on mahdollisuus ilahduttaa yksinäistä. Voit osallistua kampanjaan valitsemalla kaupastamme/verkkokaupastamme sopivan kukkakokonaisuuden toimitettavaksi perille jouluviikolla. Voit myös määrittää itse summan ja antaa meidän valita sopivat kukat.

Yhteistyössä Ulvilan Kotihoito ja me

Yhteydenotto asiasta tapahtui meidän aloitteestamme, mutta vastaanotto oli upea. Vuorokauden harkinnan jälkeen Kotihoito lähti innolla mukaan.

Milloin voit osallistua?

Voit osallistua heti ja aina tiistaihin 19.12. asti. Pidensimme osallistumisaikaa hieman, koska vasta keskiviikkona toimitamme kukat Ulvilan Kotihoidon yksikköön edelleen toimitettaviksi.

Valittavanasi olevat kukkavaihtoehdot

Koristeltu tulilatva pajukorissa (punainen) 13€

Koristeltu monilatvainen joulutähti rustiikkisessa peltiruukussa (punainen tai valkoinen) 22€

Koristeltu Atzalea kauniissa ruukussa (valkoinen tai vaaleanpunainen) 23€

Koristeltu väh. 2-vanainen Amaryllis huoparuukussa (punainen tai valkoinen) 30€

Mikäli osallistut alle 13€:lla, se on ihan ok. Tällöin kokoamme useamman lahjoituksen yhteen joulukukkaan.

Haluatko mieluummin osallistua verkkokaupassa?

Verkkokaupastamme löytyvät samat vaihtoehdot, jolloin voit ilahduttaa myös kauempaa. Jos et löydä sopivaa vaihtoehtoa, löytyy verkkokaupastamme myös AVOIN TUOTE/PUHELINTUOTE. Valitse tässä vaihtoehdossa määräksi haluamasi summa. Verkkokaupasta tilatessasi anna toimitustavan olla nouto.

Kortti ilahduttaa aina ja kruunaa kukkalahjan.

Jokaiseen kukkalähetykseen liitetään kaunis joulukortti, joka tekstataan käsin. Kortti allekirjoitetaan tekstillä Kukkahuone Sinivuokkojen asiakkaat. Kotihoidon toiveesta lahjoittaja ei allekirjoita korttia vaan kortin tulee olla anonyymi, jotta saaja ei tunne joutuneensa kenellekään kiitollisuudenvelkaan. Kukkahuone Sinivuokot lahjoittaa kukkalähetysten kortit.

Joulumieltä monelle

Tällaisia joulukukkatempauksia on ollut jo monena vuonna pääkaupunkiseudulla, Turussa ja monissa muissakin Suomen kunnissa. Moni yksinäinen vanhus on siis saanut joulukukan jo aiemmin. Eiköhän nyt olisi ulvilalaisten aika?

Toivottavasti saamme monelle yksinäiselle hiukan lievitystä yksinäisyyteen. Yhdessä se onnistuu, sillä Yhdessä Olemme Enemmän!

Tulemme aikanaan kertomaan miten tempaus onnistui ja toivottavasti silloin on paljon iloista kerrottavaa.

 

Koitko tämän mielenkiintoiseksi? Haluaisiko kiittää jakamalla?Share on Facebook133Tweet about this on TwitterPin on Pinterest0Share on LinkedIn0