Kukkakurssit kesätauolla! Tilauksesta voimme toki kesäaikaankin kursseja järjestää, joten ole rohkeasti yhteydessä.

 

Syyhyääkö sormiasi päästä näpräämään kukista kimppuja, asetelmia, istutuksia, kransseja…? Kova hinku tehdä ihan itse? Mielikuvitus laukkaa, mutta et tiedä miten toteuttaa… Onko vaikea aloittaa, eikä yksin huvita? Älä murehdi, sillä meillä on ongelmiisi ratkaisu! Meidän kukkakurssit tarjoavat sinulle mahtavia elämyksiä uuden oppimisen parissa. Mistäkö tiedämme tämän? Tyytyväiset kukkakurssilaisemme ovat palanneet kursseillemme yhä uudelleen ja suositelleet meitä myös ystävilleen. Tule siis sinäkin!

 

Kurssilaisten palautetta kursseiltamme

Muutamalle kurssille olen osallistunut, erittäin hyvä opetus ja kivat vetäjät, osallistun ilman muuta syksyn 2017 kursseille <3 – Mari-Anne –

 

Aivan ihastuttava paikka. Kannattaa tutustua. Ja kurssit ovat niin opettavaisia taitavien opettajien kera. – Pia –

 

Ihana jouluasetelmakurssi oli ja upeat opastajat ja välineet. Nyt tulppaanikurssille ilolla huomenna. Suosittelen-osaamista ja hyvää mieltä 🙂 – Paula –

 

Kevään 2018 kukkakurssit

Kevään aikana järjestämme 4 mahtavaa kurssia. Tulossa on pari tulppaanikurssia, yksi kimppukurssi muista leikkokukista sekä istutuskurssi. Aikataulut ilmoitetaan heti niiden varmistuttua.

 

  1. Tulppaanikurssi 13.2. klo 17.30 alkaen. Kurssi oli ihan mahtava. Seuraava kurssi odottaa jo innokkaita ilmottautujia.
  2. Kimppukurssi 7.3. klo 17.30 alkaen. Pidetty ja kurssi oli loistava. Facebookista näet kimppujen kuvia. Seuraavat kurssit pääsiäisviikolla. 
  3. Pääsiäisistutuskurssi 28.3. klo 17.30 alkaen.
  4. Tulppaanikurssi 29.3. klo 17.30 alkaen.

 

Tulevista kursseistamme saat tiedon ensimmäisten joukossa, kun kirjaudut uutiskirjelistallemme.

 

Kuhunkin kukkakurssiin on varattu aikaa kaksi tuntia. Alkuopastuksen jälkeen voit edetä omaan tahtiisi.

 

Kurssien hinnat alkaen 35€. Joissakin kursseissa hinta on avoin, johtuen erihintaisista materiaaleista ja vaninnanvapaudesta. Kaikille kursseille ilmoittudutaan ennakkoon joko verkkokaupassamme tai myymälässä. Ilmoittautumisesi on voimassa heti varausmaksun maksettuasi. Varausmaksu on 15€/kurssi ja loppuosuus kurssista maksetaan paikan päällä.

 

Ilmoittautumissäännöt

Ilmoittautuminen on sitova. Varausmaksua ei palauteta eikä siirretä toiseen kurssiin. Mikäli estyt saapumasta kurssille, voit järjestää toisen henkilön tilallesi. Varausmaksu palautetaan ainoastaan silloin, jos kurssi peruuntuu meidän toimestamme. Varausmaksun suhteen olemme tiukkoja, sillä emme saa enää viime hetkellä myytyä paikkaasi kenellekään muulle.

 

Kuvaa klikkaamalla pääset lukemaan tarkemmin kurssien sisällöstä sekä hinnoista ja ilmoittautumaan kursseille verkkokaupassamme. Kurssimme tulevat yleensä pian täyteen, joten ilmoittaudu siis nopeasti. Tervetuloa kukkien maailmaan!

 

 

Ps. Vieritä vielä sivua vähän alemmas, niin löydät muistilistan tarvikkeista mitä voit ottaa mukaan kurssille.

Ota mukaan

  • ESSU Kaikille kursseille, ettei vaatteet suttaannu.
  • PUUTARHAHANSKAT Istutus-, kranssi- ja hautakoriste kursseille, ettei kädet suttaannu.

 

Älä ota mukaan, jos erikseen ei ole pyydetty

  • OMIA ASTIOITA JA RUUKKUJA
  • OMIA KASVEJA
  • OMIA KORISTEITA
Olemme yritys ja kurssit ovat maksullista palveluamme, jonka tulee tuottaa meille jotakin. Kurssin opetusosuudeksi on laskettu vähäinen summa, mutta opetuksellamme saat taidon tehdä uudelleenkin. Älä siis yritä säästää tuomalla omia tarvikkeita.
Voit kysellä lisää kursseista liikkeestämme tai soittamalla. Annamme mielellämme lisätietoja. 
Voit myös ilmoittautua suoraan alla olevasta linkistä.
Koitko tämän mielenkiintoiseksi? Haluaisiko kiittää jakamalla?Share on Facebook
Facebook
7Tweet about this on Twitter
Twitter
Pin on Pinterest
Pinterest
0Share on LinkedIn
Linkedin