Upeat erilaiset leikkokukat… Saavatko kaikki ihanat leikkokukat sinut huokailemaan ihastuksesta? Millaisen ihanan kimpun tai asetelman kukista voisikaan luoda? Haluaisitko oppia sitomaan upean kimpun tai tekemään ihanan asetelman? Meillä se onnistuu. Mahtava kimppu- ja asetelmakurssi tarjolla nyt.

 

Kimppu- ja asetelmakurssi keskiviikkona 14.11. klo 17.00 alkaen Kukkahuone Sinivuokoissa, osoitteessa Tehtaantie 4, Ulvila.

 

Tällä erikoiskurssilla voit tehdä joko kimpun tai asetelman, oman valintasi mukaan. Tai mikset jopa molemmat. 😉

 

Kurssitunnelmaa aiemmalta kurssilta

Erikoiskurssi sisältää

  1. Upean havaintoesityksen kimpun sidonnasta sekä asetelman teosta
  2. Ohjeita leikkokukkien esikäsittelyyn sekä hoitoon
  3. Työvälineiden käytön
  4. Leikkokukat
  5. Perus leikkovihreät
  6. Aseltelmiin pienen astian ja sienen
  7. Neuvot oikeanlaisen maljakon valintaan
  8. Virvokkeet
  9. Paljon iloista mieltä

 

Jos luit näin pitkälle, olet varmaan kiinnostunut ja hiukan uteliaskin hinnan suhteen? Kurssin hinta yhdellä työllä on vain 35€. Mikäli haluat, voit tehdä toisenkin työn. Tällöin hinta on 60€.

Tällä huippukurssilla opit siis molemmat, vaikka toteuttaisit vain yhden työn. Eli voit saada tavallaan kaksi kurssia yhden hinnalla. Nyt kannattaa osallistua.

 

Mitäköhän kukkia olemme valinneet upeisiin kurssitöihin?

 

Kurssille voit ilmoittautua seuraavasta linkistä. Ilmoittautuessasi maksat vain varausmaksun 15€ ja kurssilla loput. Muistathan, että ilmoittautuminen on sitova. Lue ilmoittautumissäännöt kukkakurssit sivultamme.

 

Ilmoittautuminen päättyy jo tiistaina 6. marraskuuta, jotta ehdimme tilata kurssille kukat. Ole siis nopea! 

 

Ilmoittautuminen päättyy heti kurssin täytyttyä tai viimeistään tiistaina 6.marraskuuta. Ole siis nopea!

 

Vieläkö epäröit? Mieti vielä mitä tämä erikoiskurssi pitää sisällään… Kaksi kurssia yhden hinnalla. (Jos toteutat vain toisen työn.) Tällainen tuplakurssi on ensimmäinen laatuaan ja ehkä ainoa.

 

Lisäksi saat paljon neuvoja ja niksejä, joita voit myöhemmin käyttää hyväksesi. Saat kuvata havaintoesityksen oman muistin virkistykseksi. Olemme hankkineet työpöytiä, veitsiä ym. työvälineitä kaikkien kurssilaisten tarpeiksi. Teemme opetuksen työpäivämme jälkeen venyttäen omaa työpäiväämme. Ja teemme tämän kaiken ihan mielellämme, suodaksemme sinulle ihania elämyksiä kukkien parissa.

 

Videopätkä kimpun sidonnasta

 

Joko nyt kiinnostus heräsi? Tule ihmeessä mukaan ja tee unelmiesi kimppu tai asetelma. Alla olevasta linkistä pääset mukaan.

 

Ilmoittautuminen päättyy heti kurssin täytyttyä tai viimeistään tiistaina 6.marraskuuta. Ole siis nopea!

 

Asiakaskokemukset ja kurssihistoria

Kukkakurssit sivultamme löydät kurssilaisten kommentteja aiemmista kursseistamme. Lue ihmeessä kommentit, jotta tiedät mitä muut meidän kursseista ajattelevat. 🙂

 

Meillä on jo yli kolmen vuoden kokemus kurssien ohjaamisesta. Pyrimme koko ajan kehittämään kurssitarjontaamme sekä kurssien sisältöä kurssilaisten toiveet huomioiden. Asiakaspalautteesta syntyi myös tämä kimppu- ja asetelmakurssi.  Mikään kurssi ei siis ole täsmälleen samanlainen kuin aiempi, joten osallistuessasi useammalle kurssille, saat aina jotain lisää ja opit enemmän.

 

Anna rohkeasti palautetta. Kehitetään kurssejamme yhdessä. Millaista kurssia sinä toivoisit?

 

Olisimme iloisia jos jakaisit sivun Facebookissa. 🙂 Näin saisimme laajemman yleisön ja sitä kautta takaisimme kurssien jatkuvuuden. <3

Koitko tämän mielenkiintoiseksi? Haluaisiko kiittää jakamalla?Share on Facebook
Facebook
46Tweet about this on Twitter
Twitter
Pin on Pinterest
Pinterest
0Share on LinkedIn
Linkedin