Sipulikukat, ruukkukukat, pienet viherkasvit… Keltaiset, valkoiset… Niistä on pääsiäisistutus tehty! Vai onko? Nyt sinulla on mahdollisuus suunnitella itse, millainen tämän vuoden pääsiäisistutuksesi on. Meillä on tänäkin vuonna tarjolla upea pääsiäisistutuskurssi!

 

Meidän pääsiäisistutuskurssilla saat niksit niin istuttamiseen, koristeluun kuin istutuksen hoitoonkin. Tule mukaan iloiselle kurssillemme!

 

Pääsiäisistutuskurssi keskiviikkona 28.3. klo 17.30 alkaen Kukkahuone Sinivuokoissa, osoitteessa Tehtaantie 4, Ulvila.

 

Mitä kurssilla tehdään?

Kurssilla toteutetaan ihana pääsiäisistutus itselle tai lahjaksi. Tai miksipä ei molempia?

 

Viime kevään kurssin istutuksia.

 

Mitä pääsiäisistutuskurssi sisältää?
  1. Upean havaintoesityksen, josta saat paljon ideoita
  2. Ohjeita sopivien ruukkukasvien valintaan
  3. Opit istutuksen salat ja unohdat epäilyksesi omista taidoistasi
  4. Hoito- ja kasteluvinkkejä istutukseesi
  5. Mullat, katteet sekä luonnonmateriaalin
  6. Saat ihanan irtioton arjesta. Arjen luksusta!
  7. Ja paljon iloista mieltä

 

Kurssin hinta

Mietit jo varmaan mitä kurssi maksaa? Ja ihmettelet, etten maininnut kukkia tai istutusastioita kurssin sisällössä. 😉 Kurssin varausmaksu 15€ sisältää kaiken sisällössä mainitun sekä opastuksen koko kurssin ajan. Muuten kurssin hinta on avoin, sillä jokainen kurssilainen saa itse valita ruukkukukat tarjonnastamme. Istutusastian voi tuoda mukana tai meidän suuresta valikoimastamme. Omavalintaisuus ja avoin hinta ovat edellytys sille, että jokainen voi tehdä istutuksesta täysin omannäköisensä.

 

Sinä siis päätät mitä kurssi maksaa!

 

Iltutusastian voit valita meidän valikoimista tai tuoda itse.

 

Kurssille voit ilmoittautua seuraavasta linkistä. Ilmoittautuessasi maksat vain varausmaksun 15€ ja kurssilla loput. Muistathan, että ilmoittautuminen on sitova. Lue ilmoittautumissäännöt.

 

Varausmaksua ei palauteta eikä siirretä toiseen kurssiin. Mikäli estyt saapumasta kurssille, voit järjestää toisen henkilön tilallesi. Varausmaksu palautetaan ainoastaan silloin, jos kurssi peruuntuu meidän toimestamme. Varausmaksun suhteen olemme tiukkoja, sillä emme saa enää viime hetkellä myytyä paikkaasi kenellekään muulle.

 

Ilmoittautuminen päättyy jo sunnuntaina 18.3., jotta ehdimme tilata kurssille kukat. Ole siis nopea!

 

Ilmoittautuminen päättyy heti kurssin täytyttyä tai viimeistään su 18.3. Ilmoittaudu heti!

 

Vieläkö epäröit? Mieti vielä mitä kurssi pitää sisällään… Pajon neuvoja ja niksejä, joita voit myöhemmin käyttää hyväksesi. Saat kuvata havaintoesityksen oman muistin tueksi. Olemme hankkineet työpöytiä ym. työvälineitä kurssilaisten käyttöön. Teemme opetuksen työpäivämme jälkeen, venyttäen päivämme 10,5 tuntiseksi. Ja teemme sen todella mielellämme, suodaksemme sinulle upeita elämyksiä kukkien parissa.

 

Viime kevään kurssitöitä.

Alkoiko jo houkuttelemaan? Tule mukaan ja tee ihanin pääsiäisistutus ikinä. Alla olevasta linkistä pääset mukaan!

 

Ilmoittautuminen päättyy heti kurssin täytyttyä tai viimeistään su 18.3. Ilmoittaudu heti!

 

Kukkakurssit sivultamme löydät kurssilaisten kommentteja aiemmista kursseistamme. Lue kommentit, jotta tiedät millaisissa fiilareissa kurssilaiset ovat olleet kurssiemme jälkeen. 🙂

 

Meillä on jo yli kahden vuoden kokemus kurssien ohjaamisesta. Pyrimme koko ajan kehittämään kurssitarjontaamme sekä kurssien sisältöä kurssilaisten toiveet huomioiden. Mikään kurssi ei ole täsmälleen samanlainen kuin aiempi, joten osallistuessasi useammalle, saat aina jotain lisää ja opit uutta.

 

Anna rohkeasti palautetta. Kehitetään kurssejamme yhdessä. Millaista kurssia sinä toivoisit?

 

Olisitko halunnut tälle kurssille? Mutta aikatauluongelmat estävät? Tai myöhästyit ilmoittautumisessa? Liitypä uutiskirjelistallemme tästä, niin seuraava kurssi tavoittaa sinut ennen kuin se ehtii yleiseen myyntiin.

 

Auta meitä markkinoinnissa! Varmistaaksesi kurssitarjonnan jatkossakin, jaa sivu facebookiin. Kiitos tuhannesti jo etukäteen! 😀

 

Koitko tämän mielenkiintoiseksi? Haluaisiko kiittää jakamalla?Share on Facebook
Facebook
71Tweet about this on Twitter
Twitter
Pin on Pinterest
Pinterest
0Share on LinkedIn
Linkedin