Tulppaaniaika on vasta aluillaan, mutta sikäli parhammillaan, että värivalikoimaa on jo vaikka kuinka.  Ja uusia ideoita, miten tulppaaneja hyödyntää pukkaa solkenaan. Vai pukkaako? No meillä ainakin. Alkuvuoden erilaiseksi ulkotilakoristeeksi olemme kehitelleet upean Tulppaaniryijyn. Ja meidän tulppaanikurssi on oivallinen paikka tutustua sen tekemiseen.

Tulppaaniryijy lähikuvassa

Tulppaanikurssi keskiviikkona 30.1. klo 17.00 alkaen Kukkahuone Sinivuokoissa osoitteessa Tehtaantie 4, Ulvila.

Tulppaanikurssilla saat toteuttaa upean tulppaaniryijyn ja koristella sen haluamallasi tavalla keräämiämme luonnonmateriaaleja hyödyntäen. Tulppaaniryijyn voi tehdä myös vaikka pöytäkoristeeksi juhlaan ja kurssilla annamme vinkit myös muunneltuun toteutustapaan. Lisäksi saat vinkkejä tulppaanien käsittelyyn. 

Tulppaanikurssi sisältää

  1. Upean havaintoesityksen tulppaaniryijyn sidonnasta
  2. Ohjeita tulppaanien esikäsittelyyn sekä hoitoon
  3. Työvälineiden käytön
  4. Tulppaanit 10 kpl
  5. Luonnonmateriaalit ja pohjan
  6. Luonnonmateriaalit koristeluun
  7. Virvokkeet
  8. Hurjasti iloista mieltä ja onnistumisen iloa

Ehkä jo pohdit mitä kurssi maksaa? Kurssi maksaa vain 35€, sisältäen kaiken edellämainitun sekä opastuksen koko kurssin ajan.

Kurssille voit ilmoittautua alempaa löytyvästä linkistä. Ilmoittautuessasi maksat vain varausmaksun 15€ ja kurssilla loput. Muistathan, että ilmoittautuminen on sitova. Lue lmoittautumissäännöt.

lmoittautumissäännöt

Varausmaksua ei palauteta eikä siirretä toiseen kurssiin. Mikäli estyt saapumasta kurssille, voit järjestää toisen henkilön tilallesi. Varausmaksu palautetaan ainoastaan silloin, jos kurssi peruuntuu meidän toimestamme. Varausmaksun suhteen olemme tiukkoja, sillä emme saa enää viime hetkellä myytyä paikkaasi kenellekään muulle.

Vieläkö epäröit? Mieti vielä mitä tulppaanikurssi pitää sisällään… Paljon neuvoja ja niksejä, joita voit myöhemmin käyttää hyväksesi. Saat halutessasi kuvata havaintoesityksen oman muistin virkistykseksi. Ja kerran opittuasi voit toteuttaa työn uudestaan ja uudestaan. Jopa samaan pohjaan.

 Olemme hankkineet työpöytiä, veitsiä ym. työvälineitä kaikkien kurssilaisten tarpeiksi.  Ja autamme sinua etenemään työssäsi vaihe vaiheelta.

Joko nyt uteliaisuus heräsi? Tule ihmeessä mukaan ja tee tulppaaneista kaunis oviryijy. Alla olevasta linkistä pääset mukaan.

Kukkakurssit sivultamme löydät kurssilaisten kommentteja aiemmista kursseistamme. Lue ihmeessä kommentit, jotta tiedät mitä muut meidän kursseista ajattelevat. 😉

Meillä on jo yli kolmen vuoden kokemus kurssien ohjaamisesta. Pyrimme koko ajan kehittämään kurssitarjontaamme sekä kurssien sisältöä kurssilaisten toiveet huomioiden. Mikään kurssi ei ole täsmälleen samanlainen kuin aiempi, joten osallistuessasi useammalle kurssille, saat aina jotain lisää ja opit enemmän.

Anna rohkeasti palautetta. Kehitetään kurssejamme yhdessä. Millaista kurssia sinä toivoisit?

Koitko tämän mielenkiintoiseksi? Haluaisiko kiittää jakamalla?Share on Facebook
Facebook
117Tweet about this on Twitter
Twitter
Pin on Pinterest
Pinterest
0Share on LinkedIn
Linkedin