Ihanat, mahtavat keväiset tulppaanit… Saavatko värikkäät tulppaanit sinutkin keväiselle mielelle? Haluaisitko oppia sitomaan niistä upean kimpun? Itselle tai vaikkapa ystävälle? Pääsiäinenhän kolkuttaa jo ovella! Ja meillä onkin pääsiäisviikolla tarjolla upea tulppaanikurssi sinulle ja vaikkapa parhaalle ystävällesi.

 

Tulppaanikurssi torstaina 29.3. klo 17.30 alkaen Kukkahuone Sinivuokoissa osoitteessa Tehtaantie 4, Ulvila.

 

Tulppaanikurssilla voit tehdä upean ison tulppaanikimpun tai vaikkapa kaksi pientä ihanilla leikkovihreillä sekä luonnonmateriaaleilla höystettynä. Kurssilla näet myös muita tapoja käyttää tulppaaneita.

 

Maljakon ei tarvitse olla aaltovaasi

Tulppaanikurssi sisältää

  1. Upean havaintoesityksen tulppaanien käytöstä ja tulppaanikimpun sidonnasta
  2. Ohjeita tulppaanien esikäsittelyyn sekä hoitoon
  3. Työvälineiden käytön
  4. Tulppaanit 20 kpl
  5. Leikkovihreät
  6. Kivaa luonnonmateriaalia
  7. Neuvot oikeanlaisen maljakon valintaan
  8. Virvokkeet
  9. Paljon iloista mieltä

 

Nyt varmaan jo mietit mitä kurssi maksaa? Kurssi maksaa vain 35€, sisältäen kaiken edellämainitun sekä opastuksen koko kurssin ajan.

 

Kurssille voit ilmoittautua seuraavasta linkistä. Ilmoittautuessasi maksat vain varausmaksun 15€ ja kurssilla loput. Muistathan, että ilmoittautuminen on sitova. Lue lmoittautumissäännöt.

 

Varausmaksua ei palauteta eikä siirretä toiseen kurssiin. Mikäli estyt saapumasta kurssille, voit järjestää toisen henkilön tilallesi. Varausmaksu palautetaan ainoastaan silloin, jos kurssi peruuntuu meidän toimestamme. Varausmaksun suhteen olemme tiukkoja, sillä emme saa enää viime hetkellä myytyä paikkaasi kenellekään muulle.

Ilmoittautuminen päättyy heti kurssin täytyttyä tai viimeistään su 25.maaliskuuta. Ole siis nopea!

 

Vieläkö epäröit? Mieti vielä mitä tulppaanikurssi pitää sisällään… Paljon neuvoja ja niksejä, joita voit myöhemmin käyttää hyväksesi. Saat kuvata havaintoesityksen oman muistin virkistykseksi. Olemme hankkineet työpöytiä, veitsiä ym. työvälineitä kaikkien kurssilaisten tarpeiksi. Teemme opetuksen työpäivämme jälkeen venyttäen työpäivämme 10,5 tuntiseksi. Ja teemme tämän kaiken ihan mielellämme, suodaksemme sinulle ihania elämyksiä kukkien parissa.

 

Tulppaanit rentoutuvat

 

Joko nyt uteliaisuus heräsi? Tule ihmeessä mukaan ja tee tulppaanista uusi lempikukkasi. Alla olevasta linkistä pääset mukaan.

 

Ilmoittautuminen päättyy heti kurssin täytyttyä tai viimeistään su 25.maaliskuuta. Ole siis nopea!

 

Kukkakurssit sivultamme löydät kurssilaisten kommentteja aiemmista kursseistamme. Lue ihmeessä kommentit, jotta tiedät mitä muut meidän kursseista ajattelevat. 😉

 

Meillä on jo yli kahden vuoden kokemus kurssien ohjaamisesta. Pyrimme koko ajan kehittämään kurssitarjontaamme sekä kurssien sisältöä kurssilaisten toiveet huomioiden. Mikään kurssi ei ole täsmälleen samanlainen kuin aiempi, joten osallistuessasi useammalle kurssille, saat aina jotain lisää ja opit enemmän.

 

Anna rohkeasti palautetta. Kehitetään kurssejamme yhdessä. Millaista kurssia sinä toivoisit?

Koitko tämän mielenkiintoiseksi? Haluaisiko kiittää jakamalla?Share on Facebook
Facebook
0Tweet about this on Twitter
Twitter
Pin on Pinterest
Pinterest
0Share on LinkedIn
Linkedin