Kukkakurssi

Upeita ideoita adventtiajan asetelmaan

Adventtikranssi on joulukalenterin perinteikkäämpi muoto. Muistatko lapsuuden ilon avatessasi joulukalenterin luukkuja? Etkö haluaisi sitä iloa taas vähän tähänkin joulunodotukseen? Aikuisten joulukalenterilla?

 

Me olemme tuoneet adventtikranssin nykypäivään omalla tavallamme. Miksi et tulisi tekemään meidän kanssa ihan itsellesi omaa adventtiasetelmaa, joka on vähän toiminnallinenkin. Voit vaihtaa kukkia uusiin viikottain, jolloin asetelma muuntuu koko ajan. Voit aloittaa vaikka talvisen oloisesta ja kohti joulua mennä aina jouluisempaan suuntaan, kukkien väritystä ja koristeita vaihtamalla. Tietenkin muistat myös joka adventti-sunnuntai ihan vain rauhoittua polttamaan kynttilää ja nauttimaan itsetehdyn asetelman tunnelmasta.

 

Mitä kurssilla tehdään?

Kurssilla toteutetaan upea adventtiasetelma koivuhalkoon. Halkoon kiinnitetään kolme kukkasientä kukkien asettelua varten ja sienet peitetään sammaleella. Sieniin asetellaan leikkokukkia, -vihreitä sekä erilaisia koristeita, kuten kanelitankoja, käpyjä, kuusenpalloja, rusetteja tms. Vain sinun mielikuvituksesi on rajana.

 

 

Missä ja milloin?

Kukkahuone Sinivuokoissa Ulvilassa torstaina 23.11. klo 18.00 alkaen. Kurssiin on varattu aikaa 2 tuntia ja havaintoesityksen jälkeen saat edetä omaan tahtiisi. Ilmoittautuminen päättyy heti kurssin täytyttyä tai viimeistään sunnuntaina 19.11. Mitä aiemmin ilmoittaudut, sitä varmemmin mahdut mukaan, sillä jotkut kurssimme täyttyvät hyvin pian julkaisun jälkeen.

 

Mitä kurssi maksaa ja mitä sillä rahalla saa?

Kurssi maksaa sinulle vain 50€, josta ilmoittautuessasi maksat 15€ (Ilmoittautuminen on sitova ja varausmaksu palautetaan tai siirretään toiseen kurssiin vain sairaustapauksissa.), loput kurssimaksusta maksat paikanpäällä. Saatat pitää hintaa kovana? Yhdestä asetelmasta? Mutta kun mietit, että tuo pohja johon asetelma tehdään, on teetetty kurssia varten meidän ideoinnin pohjalta ja on käytettävissä yhä uudelleen ja uudelleen.  Tai, että voit jo koko joulukuun ajan muutella sitä oppimillasi taidoilla aina vain jouluisemmaksi. Tai tehdä siitä kauniin pöytäasetelman syntymäpäiville, ristiäisiin, lakkiaisiin, pääsiäiseen tai ihan mihin juhlaan vain. Mikään ei estä sinua myöskään kopioimasta ideaamme ja tehdä samanlaista adventtiasetelmaa vaikkapa lahjaksi.

 

Kurssi aloitetaan virvokkeilla, joita voit nauttia seuratessasi havaintoesitystä. Havaintoesityksessä Minna näyttää miten sieni kiinnitetään pohjaan sekä esittelee erilaisia koristusvaihtoehtoja, antaa ideoita ja neuvoo työskentelytekniikat. Hintaan sisältyy havaintoesitys, opastus kurssin edetessä, valmiiksi työstetty koivupohja, sieni, sammal, kukat ja vihreät, luonnonmateriaalikoristeet sekä kynttiläpidikkeet (4kpl).  Itse voit tuoda vaikkapa pieniä joulupalloja ym. Et tarvitse omia työvälineitä, ne saat meiltä lainaksi. Ota mukaan essu.

 

Ilmoittautuminen päättyy heti kurssin täytyttyä tai viimeistään su 19.11. Ole siis nopea!

 

Vieläkö epäröit ja mietit mitä hyödyt tästä kurssista?

  1. Saat oman joulukalenterin. Jee!
  2. Pohjan, johon voit tehdä asetelman juhlaan kuin juhlaan.
  3. Saat paljon uusia ideoita.
  4. Opit asettelutekniikan, jolloin voit tehdä muunkinlaisia asetelmia sieneen.
  5. Saat vinkkejä kukista, jotka kestävät asetelmissa parhaiten.
  6. Saat neuvoja ja ohjeita koko kurssin ajan.
  7. Saat ihanan irtioton arjesta. Arjen luksusta!
  8. Tutustut uusiin ihmisiin ja saat tehdä yhdessä muiden kanssa. Kivaa!

 

Kukkakurssi

 

Meillä on jo kahden vuoden kokemus erilaisten kurssien pidosta. Tulet taatusti viihtymään kurssillamme ja tiedän sen siksi, että kursseistamme on todella pidetty.

 

Tässä muutaman tyytyväisen kurssilaisen kommentit kursseistamme.

Aivan ihastuttava paikka. Kannattaa tutustua. Ja kurssit ovat niin opettavaisia taitavien opettajien kera.

Pia K.

Muutamalle kurssille olen osallistunut, erittäin hyvä opetus ja kivat vetäjät, osallistun ilman muuta syksyn 2017 kursseille <3

Mari_Anne L.

Kiitos tytöille ihanasta pääsiäisistutus kurssista ja hyvää pääsiäistä!

Pirjo J.

Ihana jouluasetelmakurssi oli ja upeat opastajat ja välineet. Nyt tulppaanikurssille ilolla huomenna. Suosittelen-osaamista ja hyvää mieltä 🙂

Paula L.

Älä siis sinäkään enää mieti, vaan tule itse kokemaan. Kurssille otetaan vain 8 kurssilaista, joten ilmoittaudu heti, sillä ennakkoilmoittautumien on jo alkanut. Ilmoittautuminen päättyy sunnuntaina 19.11. tai heti kurssin täyttyessä.

Ilmoittautuminen päättyy heti kurssin täytyttyä tai viimeistään su 19.11. Ole siis nopea!

 

 

Koitko tämän mielenkiintoiseksi? Haluaisiko kiittää jakamalla?Share on Facebook32Tweet about this on TwitterPin on Pinterest0Share on LinkedIn0