Kukkakurssi

Jouluista tunnelmaa jouluisella istutuskurssilla

 

Jouluistutus on varmasti helpoin ja samalla ihanin lahja, mitä voi kenelle tahansa aikuiselle jouluna antaa. Eikö olekin? Se ei jää ikuisesti nurkkiin lojumaan, mutta tuo niin mukavasti kuitenkin jouluista tunnelmaa. Haluaisitko tänä vuonna tehdä istutukset itse? Omalla twistillä?

 

Meidän Jouluistutuskurssilla saat niksit niin istuttamiseen, koristeluun kuin joulukukkien hoitoonkin. Tule mukaan iloiselle kurssillemme!

 

Mitä kurssilla tehdään?

Kurssilla toteutetaan ihana jouluistutus itselle tai lahjaksi. Istutus tehdään vapaavalintaisista joulukukista meidän valikoimastamme, meiltä valittuun koriin tai muuhun istutusastiaan. Istutus katetaan sammaleella tms. sekä koristellaan erilaisin koristein, kuten kävyillä, kanelitangoilla, rusetilla, joulupalloilla tai muilla koristeilla.

 

kukkakurssi
Kaipaisiko tämä istutus mielestäsi lisää koristelua? No niin minustakin. 🙂

 

Missä ja milloin?

Kukkahuone Sinivuokoissa Ulvilassa torstaina 7.12. klo 17.30 alkaen. Kurssiin on varattu aikaa 2 tuntia ja havaintoesityksen jälkeen saat edetä omaan tahtiisi. Ilmoittautuminen päättyy heti kurssin täytyttyä tai viimeistään sunnuntaina 3.12. Mitä aiemmin ilmoittaudut, sitä varmemmin mahdut mukaan, sillä tähän kurssiin on jo tullut ennakkoilmoittautumisia.

 

Mitä kurssi maksaa ja mitä sillä rahalla saa?

Kurssin ilmoittautumismaksu on 30€. (Ilmoittautuminen on sitova ja maksu palautetaan tai siirretään toiseen kurssiin vain sairaustapauksissa.) Kurssin lopullinen hinta on sinun päätettävissäsi, sillä saat valita istutettavat kasvit itse meidä valikoimasta, emmekä näin ollen pysty etukäteen hinnoittelemaan kurssille loppuhintaa.

 

Ilmoittautumishinta (30€) sisältää havaintoesityksen, opastuksen koko kurssin ajan, istutusastian, mullan, katteen sekä rusetin ja luonnonmateriaalia koristukseksi. Joulukukat sekä muut koristeet maksat siis tuon 30€:n päälle. Et tarvitse omia työvälineitä, ne saat meiltä lainaksi. Ota mukaan essu ja puutarhahanskat.

 

Kurssi aloitetaan virvokkeilla, joita voit nauttia seuratessasi havaintoesitystä. Havaintoesityksessä näet miten kestävä sesonki-istutus tehdään, katetaan sekä koristellaan. Saat paljon vinkkejä erilaisiin koristeluihin, sekä opit tekemään rusetin. Lisäksi saat hoito-ohjeita istutukseen.

 

Ilmoittautuminen päättyy heti kurssin täytyttyä tai viimeistään su 3.12. Ole siis nopea!

 

Vieläkö epäröit ja mietit mitä hyödyt tästä kurssista?

  1. Saat jouluistutuksen, joka on yksinkertaisesti WOU!
  2. Astian, johon voit tietysti koska vain tehdä uuden istutuksen.
  3. Saat älyttömästi uusia ideoita.
  4. Opit istutuksen salat ja unohdat epäilykset omista taidoistasi.
  5. Saat hoito- ja kasteluvinkkejä istutukseesi.
  6. Saat neuvoja ja ohjeita koko kurssin ajan.
  7. Saat ihanan irtioton arjesta. Arjen luksusta!
  8. Tutustut uusiin ihmisiin ja saat tehdä yhdessä muiden kanssa jouluisessa työpajatunnelmassa!

 

Kukkakurssi

 

Meillä on kurssiteltu jo 2 vuotta

Meillä on kahden vuoden kokemus erilaisten kurssien pidosta. Tulet taatusti viihtymään kurssillamme ja tiedän sen siksi, että kursseistamme on todella pidetty.

 

Tässä muutaman tyytyväisen kurssilaisen kommentit kursseistamme.

Aivan ihastuttava paikka. Kannattaa tutustua. Ja kurssit ovat niin opettavaisia taitavien opettajien kera.

Pia K.

Muutamalle kurssille olen osallistunut, erittäin hyvä opetus ja kivat vetäjät, osallistun ilman muuta syksyn 2017 kursseille <3

Mari_Anne L.

Kiitos tytöille ihanasta pääsiäisistutus kurssista ja hyvää pääsiäistä!

Pirjo J.

Ihana jouluasetelmakurssi oli ja upeat opastajat ja välineet. Nyt tulppaanikurssille ilolla huomenna. Suosittelen-osaamista ja hyvää mieltä 🙂

Paula L.

Älä siis sinäkään enää mieti, vaan tule itse kokemaan. Kurssille otetaan vain 8 kurssilaista, joten ilmoittaudu heti, sillä ennakkoilmoittautumien on jo alkanut. Ilmoittautuminen päättyy sunnuntaina 19.11. tai heti kurssin täyttyessä.

 

Ilmoittautuminen päättyy heti kurssin täytyttyä tai viimeistään su 3.12. Ole siis nopea!
Koitko tämän mielenkiintoiseksi? Haluaisiko kiittää jakamalla?Share on Facebook14Tweet about this on TwitterPin on Pinterest0Share on LinkedIn0