Lokakuussa illat alkavat pimetä nopeasti, eikä enää huvita kauheasti pihallakaan touhuta. Jotain mukavaa tekemistä pitäisi siis keksiä! Syksyn ankeuden unohtamiseen meillä olisi lokakuun lopulla mahtava kurssi tarjolla: Pyhäinpäivän hautakoristeet.

Nyt tietysti sanot, ettet ole yhtään luova, etkä mikään askartelija. Monet, joille olen kurssia tarjonnut, sanovat näin. Mutta tiedätkö, että meillä ei ole mitään pääsyvaatimuksia kursseille. Me neuvomme ja opastamme ja saat vaikka suoraan kopioida työn. Luovuus tulee mukaan sitten kun osaat tekniikat. Ja takaan, että taitosi kasvavat kurssin aikana. Älä siis enää epäröi, vaan ilmoittaudu mukaan. Kurssille otetaan vain 8 ilmoittautumista ja ilmoittautuminen on jo alkanut.

Jos vieläkin epäröit, lue tästä mitä kurssilta saat.

Pyhäinpäivän hautakoriste -kurssi To 26.10. klo 17.30 alkaen

Tämä on antoisa kurssi! Kurssilla opetetaan sekä jäkäläkranssin että käpysydän -hautakoristeen teko, joista toteutat valintasi mukaan toisen. Opit silti kaksi erilaista työtä! Mahtavaa! Alkukahvien lomassa saat seurata havaintoesitystä, jossa näytetään molempien töiden valmistus. Opit tekemään kranssille pohjan, päällystät sen jäkälällä, kävyillä…. tai teet kävyistä ja sammaleesta sydämen, jota koristat marjoilla, havulla… Ilmoittaudu kurssille nopeasti. Takaan, että tulet yllättymään, miten upean hautakoristeen osaat itse tehdä. Ja tekniikat opittuasi, voit hyödyntää niitä muissakin töissä. Tule siis mukaan ja innosta kaverikin kokeilemaan.

 

Eikö tällä kerralla löytynyt sopivaa kurssia?

Etkö löytänyt nyt sopivaa kurssia? Vai aikatauluongelmia? Eipä hätää. Kurkkaapa seuraavasta linkistä syksyn muiden kurssien aikataulu.

Syksyn 2017 kurssit

Koitko tämän mielenkiintoiseksi? Haluaisiko kiittää jakamalla?Share on Facebook0Tweet about this on TwitterPin on Pinterest0Share on LinkedIn0