DIY on IN

julkaistu kategoriassa: KIVIJALKAKAUPAN AJAN ARTIKKELIT 0

Kuvittele, että olisit kukkakaupassa töissä. Saisit tuoksutella kukkien huumaavaa tuoksua, kukkakaupan tuoksua. Tekisit ihania kukkakimppuja, valitsisit niihin kukkia. Pari ruusua, iso krysanteemi, oksakrysanteemi, vähän oksaneilikkaa. Olisikohan siinä tarpeeksi? Pyörittelet kukkia kädessäsi.  Ei… Kimpusta tulee liian pieni! Kolme neilikkaa, ihanan vaaleanpunaista neilikkaa. Ne täydentävät suurenmoisesti kimpun, jonka muut värisävyt ovat valkoinen ja punainen. Ei, mutta vielä puuttuu jotakin! Jotain ihan pientä. Harsokukka, vahakukka? Kimppu saisi tuoksua hurmaavalta. Siispä vahakukka. Tästä tulee ihana kimppu. Tiedätkö, tämä on monen muunkin haave? Nykyään kaikenlainen DIY on kyllä aika in…Hmmm? 

 

Pari ruusua, iso krysanteemi…

Voin toteuttaa haaveesi

Tiedätkö mitä? Minulla on mahdollisuus toteutaa haaveesi, sillä minulla on ikioma kukkakauppa. 😉 Miltä kuulostaisi, jos voisit tulla silloin tällöin kukkakauppaamme ja alkaa vain luomaan? Valitsisimme yhdessä kukat. Sinä päätät ja minä poimin ne kaapista. Valittaisiin myös ihania leikkovihreitä, joiden avulla saisit kimppuun upeaa runsautta, elävyyttä, korostamaan kukkien kauneutta. Ehkäpä teet kimppuun myös kauniin rusetin, isosta nauhavalikoimastamme. Mitä sanot? Oletko jo ihan fiiliksissä? No niin minäkin. Hihihii…

 

Oikeastaan tämä kaikki on jo totta. Meillä on ollut mahdollista jo yli vuoden ajan sitoa itse kimppuja. Sunnuntaisin. Olen mainostanut sitä Satakunnan Kansan Menoinfossa ja Facebookissa sloganilla Meillä Sinäkin voit olla Floristi. Olemme tuoneet takahuoneesta myymälän puolelle pöydän, jonka ääressä SunnuntaiFloristimme ovat saaneet luoda toinen toistaan upeampia DIY -kukkakimppuja. Kimppuja on kuvattu ja esitelty myös Facebook-sivullamme. Tietenkin vain asiakkaan luvalla. Ja kuvat ovat keränneet tykkäyksiä ihan hirvittävästi.

 

Alkaako sormiasi jo syyhyämään?

 

Milloin sinä tulet sitomaan oman DIY -kukkakimppusi? Voi ei, eikö sunnuntai sovi sinulle?

 

Mitä sanoisit, jos kertoisin, ettei sekään ole enää este?

Enää sinulla ei ole tekosyitä, sillä DIY -kukkakimppuja pääsee sitomaan ihan joka päivä. No ei ihan joka, sillä sesonkiaikaan joudumme ottamaan kaiken tilan myyntikäyttöön, mutta siis viikon jokaisena päivänä. HUIKEETA! Eikö?

 

Sain vuodenvaihteessa idean järjestää oman sidontapisteemme myymälän puolelle, missä asiakkaat voivat seurata kimppujen sidontaa aiempaa lähempänä. Nyt olen jonkin aikaa sitonut kimppuja myymälässä ja järjestely tuntuu mielestäni aika kivalta. Ja siitä se idea sitten lähti. 🙂 Koska nyt pöytä on myymälässä jo valmiiksi, ei ole mitään esteitä, etteikö DIY -kimppupalvelu voisi toimia vaikka joka päivä. Wow!

 

Helppoa, kun voit tulla juuri silloin kun sinulle sopii. No tietysti otat huomioon aukioloaikamme ja tulet viimeistään tunti ennen sulkemista, jotta ehdit saada kauniin kimppusi valmiiksi ja pakettiin ennen kuin ovet sulkeutuvat, sillä meillä asiakkaat eivät tee ylitöitä. 😉

 

Ihan mahtavaa! Nyt voit viedä itse sitomasi kimpun lahjaksi minä viikonpäivänä tahansa, vaikka joka päivä. Me emme rajoita, kuinka usein saat palveluamme käyttää. Mutta joitakin rajoituksia tähän tietysti liittyy. Meillä sidottavat kimput tehdään meidän materiaaleistamme.  Eli et voi tuoda markettinippua ja olettaa voivasi sitoa siihen leikkovihreitä meiltä ja meidän opastuksella. Ethän vie ravintolaankaan sisäfilettä ja pyydä laittamaan siitä sinulle herkullista ateriaa. No, et varmaan ehkä ajatellutkaan tällaista mahdollisuutta, mutta halusin vain kertoa… Niin ja tuo opastus. Palveluumme kuuluu pieni opastus, jos niin haluat, mutta mikäli kaipaat perusteellisempaa opetusta, toivomme sinun osallistuvan antoisille kursseillemme. Täältä voit kurkata mitä kursseja nyt on tarjolla. Ja samalla oppia pikku niksejä videosta, jonka olen tehnyt ihan sinua varten. Tältä sivulta löydät toimintaohjeet DIY -kimppupalveluumme.

 

Kimppuun liitetään kortti sinun nimelläsi, jos haluat.

 

Ajattele, nyt haaveilemasi on mahdollista. Saat sitoa kauniita kimppuja kukkakaupassa ja aistia kukkakaupan tuoksut. Pääset hetkeksi osalliseksi kukkakaupan arjen ja pyhän tunnelmiin. Mikään ei enää estä sinua, jos et sinä itse. Uskallatko? Kirjoitetaanko seuraavaan korttiin sinun nimesi? Tule ja tee haaveista totta!

Kiva, että luit artikkelini. Mitä pidit?