Joskus pitää uskaltaa

julkaistu kategoriassa: KIVIJALKAKAUPAN AJAN ARTIKKELIT 0

Joskus pitää uskaltaa tehdä muutoksia ja jatkaa matkaa… Kesä-heinäkuun vaihteessa Kukkahuone Sinivuokot täyttää jo 7 vuotta, varhaisvuodet päättyvät ja on aika siirtyä uuteen vaiheeseen. Vähän kuin lapsilla, kun koulu alkaa. 😀

Ensi viikon maanantaina 10.6. juhlimme 7-vuotissynttäreitä vähän ennakkoon kahvittelun merkeissä ja sinä olet sydämellisesti tervetullut juhlimaan kanssamme. 

Kesä-heinäkuun vaihteessa jotain myös päättyy. Kivijalkakauppa lakkaa olemasta ja Kukkahuone Sinivuokot jatkaa tilauskukkakauppana kotoa käsin.

Tilauskukkakauppa?? Mikä ihme se on?

Meillähän on jo pitkään ollut verkkokauppa eKukka-verkkokauppa. Verkkokaupan kautta on pääasiassa myyty kimppuja kotitoimituksella, kun on haluttu muistaa Ulvilan tai Porin läheisiä kukilla pitkän matkan takaa. Tai on voinut varata kurssipaikan kursseillemme, osallistua Joulukukka Yksinäiselle Vanhukselle kampanjaan, varata kukat kukkakaupasta noudettavaksi tai kappeliin toimitettavaksi.

Jatkossakin verkkokauppamme toimii ihan samoin. 🙂 Valikoima tulee kuitenkin muuttumaan ja vastaamaan paremmin toimitusvalmiutta  Ja ihan uutena juttuna tulee erikoistoimitukset kirkoille. Tai oikeastaan tämä on jo 9.6. toiminnassa Keski-Porin kirkolle. Tämä palvelu helpottaa huomattavasti rippiaamujen kiireitä, kun ennakkoon tilaat ruusun kirkon pihaan toimitettavaksi. Moni on pitänyt ideaa hyvänä Facebookissa asiaa kysellessäni.

Rippiruusu kirkolle

Toimitukset onnistuvat jatkossa helpommin päivälläkin, kun aukioloajat eivät sido. Toimitusmaksuihin tulee muutoksia, mutta sinulle parempaan suuntaan. Ja sinä voit myös säästää paljon aikaasi, kun sinun ei itse tarvitse noutaa kukkia. Ennakoiminen on kuitenkin tärkeää.

Tiedän, että kaikkien mielestä kivijalkakaupan loppuminen ei varmasti ole hyvä asia. Olen pitkään pohtinut asioita joka suunnasta ja luopumisen päätös on ollut hirvittävän vaikea. Elämää eletään kuitenkin vain kerran ja joskus pitää uskaltaa. Olisi paljon muitakin ideoita, joita haluaisin toteuttaa, mutta kivijalkakaupan sitovuus tekee muun mahdottomaksi. Kun vapautan aikaani kivijalkakaupan ylläpidolta ja jokapäiväisiltä aukioloajoilta, voin silti palvella kukka-asioissa, mutta myös ideoida ja TOTEUTTAA jotain uutta.

Onko ennakkotilaaminen sinulle mahdoton ajatus?

Olisi aivan mahtavaa, jos sinäkin näkisit tämän uutena mahdollisuutena ja olisit valmis siirtämään kukkien ostoa verkkoon. Voimme silti nähdä kukkien luovutuksen yhteydessä tai voidaan asioida puhelimitsekin, mikäli verkko-ostaminen saa karvasi pystyyn. 😉 En minäkään ole halukas luopumaan kaikista asiakaskohtaamisista, en todellakaan.

Jos verkkotilaaminen tuntuu pelottavalta ajatukselta, avaan sitä mielelläni enemmän tulevissa blogikirjoituksissani. Ja muista: Joskus pitää uskaltaa.

Blogista hyödyllisiä vinkkejä

Jatkossa vapautan aikaani myös enemmän bloggaamiselle, mikä tarkoittaa sinulle entistä enemmän viihdettä ja hyviä vinkkejä kukkien parissa. Uutiskirjeen tilaajana saat tiedon uusista blogiartikkeleista ja muistakin uusista ideoista. Viimeisen parin vuoden aikana olen blogia kirjoitellutkin, mutta kivijalka on syönyt enemmän aikaani tärkeydessään ja välillä blogi on ollut kokonaan jäissä. Tähän tulee muutos.

Kiitos ihanista kohtaamisista

Kiitos sinulle asiakkaani näistä ihanista vuosista, ihanista kohtaamisista. Niin monta asiakasta on tullut tutuksi, melkein jopa kaveriksi. Vuosien mittaan on naurettu ja surtu yhdessä ja jaettu ajatuksia puolin ja toisin. Ja tämän en toivo loppuvan vaikka tilanne hieman muuttuukin. Ethän sinäkään?

Kiitos sinulle ihana asiaakkaani!

Iso kiitos myös kaikille menneiden vuosien työntekijöille ja harjoittelijoille. On ollut ihana tutustua ja tehdä töitä yhdessä. Isoin kiitos kuuluu sinulle Minna näistä melkein neljästä vuodesta. Kaikista, mutta vähäisistä yhteisistä työpäivistä ja siitä, että olet pitänyt putiikin pystyssä vapaapäivinäni. Kiitos kannustuksesta hyvien ideoiden ryöpytessä ja kiitos jarruttelusta, kun ideat ovat lähteneet käsistä.;)

Alennnusmyynnit alkavat

Kivijalkakaupan tyhjennys alkaa keskiviikkona 5.6. Kaikki lahjatavarat ja sisustustuotteet vähintään 30% alennuksessa. Tulethan siis penkomaan, jos esimerkiksi lasilyhdyt, Bukowskin nallet tms. kiinnostavat. Ja joitakin kalusteita myydään myös pois. Voit joko maksaa pyytämäni hinnan tai antaa tarjouksen. Kalusteet luovutetaan vasta kesä-heinäkuun vaihteessa, jotta saamme pidettyä tuotteet järkevästi esillä loppuun asti.

Tule moikkaamaan joko kahvittelun merkeissä 10.6. tai muuten vaan. Palvelemme kivijalkakaupassa kesäkuun loppuun normaalisti.