Joulukukka Yksinäiselle Vanhukselle 2017

julkaistu kategoriassa: KIVIJALKAKAUPAN AJAN ARTIKKELIT 0

Olet varmaan jo odottanut kuulumisia kampanjastamme Joulukukka Yksinäiselle Vanhukselle? Lupasin joulukiireiden jälkeen kertoa kampanjamme kulusta sinulle paremmin. No NYT minulla on aikaa.

Joulukukka Yksinäiselle Vanhukselle -kampanjahan alkoi itämään mielessäni 2017 kevät-talvella, kun eräs asiakas kertoi pääkaupunkiseudulla osallistuneensa tällaiseen. Ajatus iti ja iti, kunnes se kuitenkin unohtui kevään sesonkeihin. Marraskuisen lomamatkani jälkeen törmäsin asiaan uudelleen meidän floristien omassa Facebook-ryhmässä, missä aika monikin kukkakauppa ilmaisi olevansa mukana tällaisessa. Niinpä minäkin tartuin toimeen ja otin yhteyttä Ulvilan Kotihoitoon, missä asiasta innostuttiin oitis. Eihän siinä muutakaan sitten voinut kuin laittaa hihat heilumaan. 😉

Lue ja osallistu Joulukukka Yksinäiselle Vanhukselle -kampanjasta tästä.

Täydellinen kampanjakuva

Jokainen kunnon kampanja tarvitsee oikeat mannekiinit. Koska Joulukukka Yksinäiselle Vanhukselle -kampanja toteutettiin anonyymisti, en tietenkään voinut pyytää ketään kukansaajista poseeraushommiin. Ensin mietin, suostuisiko oma äitini kuvattavaksi. Minulla oli kovin vähän aikaa, sillä päätös kampanjan aloittamisesta tehtiin vasta 5.joulukuuta, joten hylkäsin kuvausajatuksen, koska aikani ei olisi riittänyt, saati taitoni. Kyllä joskus muuten tulee aika hienoja räpsyjä, mutta kun oikein pitäisi onnistua, niin silloin ei kyllä onnistu. Ei näillä lahjoilla. 😀

Kuinka ollakaan, muistin syyskuulta veljeni syntymäpäiviltä otetun kuvan, missä äitini ja kaksossiskoni tyttären yhteinen ihana hetki on onnistuttu ikuistamaan täydellisesti. Kuva kertoo mielestäni juuri sen, mikä meidän kampanjamme tavoitteenakin oli: VÄLITTÄMISEN.

Kuvaaja Teija Ruuhikorpi-Mäki

Halusin kampanjalla saada sinulle ja minulle tuntemattomien vanhusten jouluun välittämisen tunteen, sillä se jos mikä tekee joulusta joulun. Valitettavasti tuo tunne piti välittää kukilla, mikä on halpa korvike siitä, että joku halaisi ja olisi vain rinnalla. Mutta sekin on enemmän kuin ei mitään.

Joulu on välittämisen aikaa

Meille kaikille joulumieli tulee eri asioista. Minulle se tulee enemmän välittämisestä ja yhdessäolosta ja tietenkin hyvästä ruoasta. 😉 Lapsena se tuli saaduista lahjoista, mutta iän karttuessa enemmänkin siitä, että sai ilahduttaa muita lahjoilla.

Meidän jouluja (äidin laittamat) ei aina vietetty pelkästään ydinperheen piirissä. Kun olin ihan pieni, eivätkä äiti ja isä vielä olleet eronneet, kuului jouluihin isovanhemmat ja joskus myös tädit perheineen. Ja tietty me kuusi lasta. Myöhemmin äiti saattoi kutsua jouluksi myös ystävän tai tutun, jolla muuten olisi ollut yksinäinen joulu. Varmaankin tästä johtuen, minusta on edelleenkin aika ahdistavaa ajatella, että kukaan joutuisi tahtomattaan viettämään joulua ihan yksin ja halusin yhdessä sinun kanssasi välittää Joulukukka Yksinäiselle Vanhukselle -kampanjalla välittämisen tunteen tuntemattomille.

Kiitos, että lähdit mukaan

Oli tosi ihanaa, että sinäkin lähdit mukaan tähän kampanjaan. Iso kiitos myös Ulvilan Kotihoidon yksikköön, että kiireidensä keskellä ehtivät miettiä, miten parhaiten saavat kukat jaetuiksi. Saimme Facebookissa kotihoidon työntekijältä muun muassa tällasen kommentin julkaisuumme:

Tää oli kyllä huippu?? Saajat löytyi helposti. Tuli halauksia ja kyyneleitäkin❤️

Jo pelkästään tämä kommetti teki kampanjastamme huikaisevan onnistuneen. Lisäksi saimme myös henkilökohtaiset terveiset kotihoidon työntekijältä kukkaostosten yhteydessä joulun jälkeen. Toivon, että kampanja toi myös sinulle hyvän olon. Lue lisää kommentteja tästä.

Montako joulukukkaa lähti matkaan?

Ja nyt haluat varmaan tietää montako joulukukkaa saatiin kasaan? Yhteensä 27 joulukukkaa toimitettiin keskiviikkona 20.joulukuuta Ulvilan Kotihoitoon edelleen jaettaviksi. Huh, huh… Aika mukava suoritus kahden viikon kampanjalla, eikö vaan? Näistä 23 oli sinun ja muiden asiakkaidemme ostamia ja neljä laitettiin Kukkahuone Sinivuokkojen puolesta.

Laitoimme myös joulukortit jokaiseen kukkaan

Eikös tehdä yhteistyötä myös ensi jouluna? Ulvilan Kotihoidon kanssa sovimmekin jo jatkosta ja kampanjan aloitamme vähän aiemmin, jotta saadaan herätettyä kaikki kiinnostuneet varmasti mukaan.

Mikäli pelkäät missaavasi tilaisuuden, niin tilaamalla uutiskirjeemme pidän sinut kyllä ajan tasalla niin tästä kuin muistakin kampanjoista pitkin vuotta. Uutiskirjetilauksesta saat kiitokseksi 7 vinkkiämme leikkokukkien  kestävyyden parantamiseen. Ja uutiskirjeen voit myös perua helposti heti jos siltä tuntuu.