joulukortti joulukukka yksinaiselle vanhukselle

Joulukukka Yksinäiselle Vanhukselle 2018

julkaistu kategoriassa: KIVIJALKAKAUPAN AJAN ARTIKKELIT 0

Muistatko vielä Joulukukka Yksinäiselle Vanhukselle 2018 -kampanjamme, josta sait lukea ennen joulua? Jonka tarkoituksena oli tuoda pientä iloa yksinäisten vanhusten jouluun.

Ehkä osallistuitkin kampanjaan jakamalla sivumme?

Kiitos!

Kampanjasivua on jaettu tätä artikkelia kirjoittaessani huikeat 524 kertaa. (Luku sisältää jaot myös vuodelta 2017.) Joulukukka Yksinäiselle Vanhukselle 2018 -kampanjastamme tietää siis jo aika moni. Ja juuri sinun jakosi ansiosta. 🙂

Joulukukka Yksinäiselle Vanhukselle 2018 -kampanjan historia

Jos on käynyt niin, ettet ole edes kuullut Joulukukka Yksinäiselle Vanhukselle 2018 kampanjasta, on sinun hyvä aloittaa alusta. Lue ensin viime vuoden kampanjastamme historia. Kerroin siitä vuosi sitten tässä artikkelissa.

Kiitos osallistuneille

Ehkä osallistuit ostamalla tulilatvan, atsalean tai amarylliksen? Tai vapaavalintaisella summalla? Ihailtavan moni teki niin.

Sydämellinen kiitos!

Saimme koottua kasaan kaikkiaan 47 ihanaa kukkalahjoitusta. Asiakkaidemme lahjoittamia 43 ja meiltä Kukkahuone Sinivuokoista 4. Pääasiassa lahjoittajat olivat yksityishenkilöitä, mutta saimme myös upean lahjoituksen Jupen Puutarhapalvelu Oyltä.

Joulukukka Yksinäiselle Vanhukselle Joulukukat pakattuina ja valmiina matkaan.

Kukat pakattiin torstai-aamuna säänmukaisesti ja lahjoitettiin Ulvilan sekä Kullaan kotihoitoon. Sieltä edelleen ihanat hoitajatontut veivät ne sellaisille, joille katsoivat niiden tuovan suurimman ilon.

Meille jäi myös kymmenkunta ylimääräistä lahjoituskukkaa, jotka veimme Porin Diakonialaitoksen Kotihoitopalveluun. Sieltä kukat toimitettiin edelleen yksinäisille vanhuksille Poriin. Saimme siis levittää joulumieltä yli kuntarajojen.

Iso kiitos myös Kotihoidoille ja ihanille hoitajatontuille kukkalahjoitusten välittämisestä sekä tärkeästä työstänne vuoden jokaisena päivänä.

Hyvän joulun toitovotukset

Laitoimme jokaiseen Joulukukka Yksinäiselle Vanhukselle 2018 kukkalahjoitukseen pienen kortin Hyvän Joulun toivotuksilla teiltä Kukkahuone Sinivuokkojen asiakkaat. Pahoittelen, että korttien rajallisen tilan takia jouduimme jättämään pois runot, joita jotkut lahjoittajat olivat tilauksiin laittaneet.

Ihania joulun ja välittämisen runoja sekä sanoja.

Talvi-illan hämärässä, kynttilä on syttymässä. Lämmin liekki toivottaa joulun aikaa rauhaisaa!

Hyvää ja Siunattua Joulun aikaa! Lämpimät terveiset Pohjolasta

Tumma taivas jouluyönä, tähdet tuikkii valovyönä, ilmassa on ripaus taikaa, Rauhallista Joulunaikaa!

Kortti joka lähti jokaisen kukan matkaan Joulukukka Yksinäiselle Vanhukselle kampanjassa.

Jatketaan välittämistä

Kaikki palaute, mitä olemme kampanjasta saaneet, on ollut pelkästään positiivista. Toivomme sydämestämme, että olemme saaneet yhdessä sinun kanssasi välitettyä välittämisen tunteen tuntemattomalle.

Yritetään jatkaa sen tunteen välittämistä pitkin vuotta. Vaikkapa vain hymyilemällä vastaantuleville tai juttelemalla naapurille. Sillä yksinäisyyttä voi potea kuka tahansa. Ja tuntemattomankin ystävällinen ele voi lohduttaa yksinäistä.