Joulukukka yksinäiselle vanhukselle 2019

Joulukukka yksinäiselle vanhukselle 2019

julkaistu kategoriassa: TILAUKUKKAKAUPPA AJAN ARTIKKELIT 0

Huh, huh… Olihan siinä työtä, mutta kaikki vaivansa arvoista. Nyt on Joulukukka yksinäiselle vanhukselle 2019 – kampanjan kukat paketeissa, kortitettu ja toimitettu kotihoitopalveluihin Ulvilan ja Kullaan -yksiköille sekä Poriin PDL-kotihoitopalvelulle. Sieltä jokainen joulukukka matkaa uuteen kotiinsa ilahduttamaan ja tuomaan joulumieltä jollekin yksinäiselle vanhukselle. Kenties jo tänään juuri sinun lahjoittamasi joulukukka saa yllättyneen, mutta iloisen hymyn aikaiseksi. Ja saahan se, mulla ainakin on hymy huulilla. 🙂

Koristellut atsaleat odottavat pakettiin pääsyä
Koristellut tulilatvat pari päivää ennen pakkaamista

Kaikkiaan 51 kotihoitojen piirissä olevaa ikäihmistä tulee tänä jouluna ilostetuiksi teidän lahjoittamilla joulukukilla. Näin monen ilahduttaminen ei olisi mahdollista ilman teidän panostanne. 50 upeaa lahjoitusta joko suoraan joulukukan valitsemalla tai omavalintaisella summalla. Huikeaa! Ja lahjoitusten päälle tuli vielä Kukkahuone Sinivuokkojen 4 joulukukkaa mukaan. Näin saatiin kasaan tuo 51 joulukukkaa, mikä on huikean iso määrä.

On kiitosten aika

Iso kiitos sinulle Johanna, Heidi, Kaisa, Janika, Heini, Heidi, Anne-Mari, Outi, Taru, Heljä, Sari, Heli, Annika, Sanna, Elli, Miia, Marika, Susanna, Salme, Heli, Tuire, Marja, Elina, Erika, Minna, Terhi, Jemina, Tia, Pia, Marjaana, Miia, Marja, Henna, Pipsa, Santtu, Kirsi, Anne, Tiina, Päivi, Mari, Tiina, TK, Satu ja PopUpin lahjoittaja. (Teitä oli kolme, mutta nimiä en huomannut merkitä ylös.) Tuot tänä jouluna lämmön ainakin yhden ventovieraan ihmisen sydämeen.

Eikä olisi kampanja onnistunut myöskään ilman niitä kymmeniä, jotka jakoivat Joulukukka yksinäiselle vanhukselle 2019 -kampanjasivua Facebookissa. Kiitos siis myös sinulle, joka jaoit. Jakamisella ja kommentoinnilla on aina ratkaiseva merkitys kampanjan näkyvyyden suhteen.

Kotihoitojen työntekijöillä on vielä pieni työnrupeama edessä, kun jakelevat kukat eteenpäin muiden töidensä lomassa. Toivottavasti saatte nauttia monista ilahtuneista ilmeistä! Kiitos teille, että olette ja teette työtä ikäihmistemme parissa.

joulukukka yksinaiselle vanhukselle

Hurjan iso kiitos myös äidille ja Iidalle, jotka ovat antaneet kasvonsa tälle kampanjalle. Täältä voit lukea lisää, miten kampanja aikanaan alkoi. Ja suuri kiitos Teijalle, joka on onnistunut vangitsemaan kuvaan ihan kaiken. Enempää välittämistä kuva ei voisi välittää.

Jos et ehtinyt mukaan tänä vuonna, niin lähdepä seurailemaan Facebook-sivuamme. Ensi vuonna kampanja tavoittaa sinut varmasti ajoissa.

Rauhallista ja sydämellisen lämmintä joulua sinulle ja läheisillesi.

Pieni liekki tänään syttyy
talven synkkään pimeyteen.
Pieni liekki valon antaa,
toivon tuikkeen sydämeen.

Pieni liekki pimeydessä
nyt voi olla jokainen,
pieni liekki, joka kantaa
valon luokse kaikkien.

– Anna-Mari Kaskinen –