Joulukukka yksinäiselle vanhukselle 2020

julkaistu kategoriassa: TILAUKUKKAKAUPPA AJAN ARTIKKELIT 0

Oijoijoi… Miten ihanan paljon hyvää joulumieltä saatiinkaan yhdessä aikaan. Joulukukka yksinäiselle vanhukselle 2020 -kampanja tavoitti tälläkin kertaa hurjan monta yksinäistä vanhusta Porin alueella.

Joulukukka yksinäiselle vanhukselle 2020 -kampanjan kukat saatiin ajoissa koristeltua, kortitettua ja paketoitua ihanien ystävien avustuksella. Kiirehän siinä tuli, sillä määrä oli yllätyksellisen suuri. Huh, huh…

Näitä oli triplasti lisää

Joulukukat toimitettiin jouluviikon alussa kotihoitopalveluihin Porin ja Kullaan -yksiköille sekä PDL-kotihoitopalvelulle. Jokainen joulukukka matkasi uuteen kotiinsa ilahduttamaan ja tuomaan joulumieltä jollekin yksinäiselle vanhukselle. Tänä vuonna kukat jaettiin Kullaan, Itä-Porin, Pohjois-Porin, Meri-Porin sekä Keskustan alueille.

Joulupolka -tuote tehtiin valkoisesta tulilatvasta, punaisin ruukuin ja koristein. Ja nimensä mukaisesti sitä koristi myös jouluinen piparminttutanko, mikä toimi tuotteen inspiraation lähteenä.

Kukkia toimittaessani juttelin erään kotihoitoyksikön hoitajan kanssa, joka kertoi kukkien ilahduttaneen aiempina vuosina yksinäisiä ihan ilonkyyneliin asti. Oli ihana kuulla, että sinun kanssasi yhteistyössä lahjoittamamme kukat tuovat valtavasti iloa.

Kaiken joulukiireen ja stressin keskellä juttutuokio sai itsellekin hymyn huulille ja joulun lämmön sydämeen.

Joulugeishalle antoi inspiraation Geishasuklaan kääreet. Vaaleanpunainen atsalea vaaleanpunaisessa pussiruukussa ruskein ja kimmeltävin koristein.
Joulugeishalle antoi inspiraation Geishasuklaan kääreet. Vaaleanpunainen atsalea vaaleanpunaisessa pussiruukussa ruskein ja kimmeltävin koristein.

Kampanja ilahdutti useita

Haluat jo varmaan kuulla, miten montaa yksinäistä Joulukukka yksinäiselle vanhukselle 2020 -kampanja ilahdutti?

Kaikkiaan 115 kotihoitojen piirissä olevaa ikäihmistä tuli tänä jouluna yllätetyksi lahjoitetuilla joulukukilla. Näin monen ilahduttaminen ei olisi ollut mahdollista ilman sinun panostasi. 104 upeaa lahjoitusta joko suoraan joulukukan valitsemalla tai omavalintaisella summalla. Huikeaa! Ja lahjoitusten päälle tuli vielä lupaamani Kukkahuone Sinivuokkojen 11 joulukukkaa mukaan. Näin saatiin kasaan tuo 115 joulukukkaa, mikä on huikean iso määrä.

Alkuperäisten kampanjatuotteiden loputtua pakettiin pääsi vielä monen monta kotimaista amaryllistä pehmo- ja keraamisissa ruukuissa erilaisin jouluisin koristein koristeltuna.

On kiitosten aika

Lämmin kiitos sinulle Tiia, Sari, Pipsa, Niko, Soini, Minna, Päivi, Miia, Aino, Åsa, Outi, Sanna, Anna, Pirjo, Emmi, Pauliina, Miia, Marja-Leena, Sanna, Tina, Santtu, Heidi, Sari, Sana, Mari, Jonna, Heidi, Satu, Minttu, Miisa, Soili, Marjaana, Satu, Tuula, Sini, Terttu, Tuire, Elina ja Sussu. Toit tänä jouluna lämmön ainakin yhden ventovieraan ihmisen sydämeen.

Iso kiitos kuuluu tänä vuonna Veikko Lehti Oy:lle, joka halusi ilahduttaa yksinäisiä ikäihmisiä lahjoittamalla joulumieltä joulukukkien muodossa. Teidän ansiostanne, saatiin tuplattua ilahdutettujen määrä. Kiitos!

Eikä olisi kampanja onnistunut myöskään ilman niitä kymmeniä, jotka jakoivat Joulukukka yksinäiselle vanhukselle 2020 -kampanjasivua Facebookissa. Kiitos siis myös sinulle, joka jaoit. Jakamisella ja kommentoinnilla on aina ratkaiseva merkitys kampanjan näkyvyyden suhteen.

Kotihoitojen työntekijöillä oli pieni työnrupeama, kun jakelivat kukat eteenpäin muiden töidensä lomassa. Toivottavasti saitte nauttia monista ilahtuneista ilmeistä! Kiitos teille, että olette ja teette työtä ikäihmistemme parissa.

Hurjan iso kiitos myös äidille ja Iidalle, jotka ovat antaneet kasvonsa tälle kampanjalle. Kiitos, että annoitte kasvonne myös uusille kampanjakuville. Olette niin rakkaita.

Suuri kiitos Teijalle, joka on onnistunut vangitsemaan alkuperäiskuvaan ihan kaiken. Enempää välittämistä kuva ei voisi välittää.

Täältä voit lukea lisää, miten kampanja aikanaan alkoi.

Joulukukka yksinäiselle vanhukselle 2020 tavoitti monta ja toivottavasti sai hyvän ja jouluisen mielen jokaiselle
Joulukukka yksinäiselle vanhukselle 2020 tavoitti monta yksinäistä ikäihmistä ja toivottavasti sai hyvän ja jouluisen mielen jokaiselle

 

Jos et ehtinyt mukaan tänä vuonna, niin lähdepä seurailemaan Facebook-sivuamme. Ensi vuonna kampanja tavoittaa sinut varmasti ajoissa.