Kukkaisia elämyksiä sekä vastaanottajalle että tilaajalle

julkaistu kategoriassa: TILAUKUKKAKAUPPA AJAN ARTIKKELIT 0

Oletko joskus tilannut kimpun toimitettuna saajalle? Millainen tuo kokemus oli? Epäilemättä ainakin tilaajalle helppo ja saajalle mieluinen, mutta mitä muuta? Minä haluaisin viedä kokemuksen vähän pidemmälle. Tarjota kukkaisia elämyksiä sekä vastaanottajalle että tilaajalle.

Lähdin edellisessä artikkelissani vähän jo asiaan, mutta nyt haluaisin avata sitä lisää… Lue edellinen artikkeli tästä.

Yllättäen saatu uniikki kimppu ihastuttaa

Kukat ovat siitä ihania, että niistä saa aina aikaiseksi jotain erilaista. Vaikka olisi samat kukat, niin jokainen kimppu on kuitenkin uniikki.

Mitä enemmän antaa floristille vapauksia, sitä yllättävämpiä kimppuja syntyy. Usein kuulen, että kimppu oli juuri niin ihana kuin ajateltiinkin tai se oli ylittänyt kaikki odotukset. No se on juuri se, mitä floristina haluankin tehdä. Aina kaunista, yllätyksellistä sekä ylittää itseni. Koskaan en toimita kimppua, johon itse en ole tyytyväinen. Ja joskus voi käydä niinkin, ettei melkein malttaisi luopua. Näin kävi vähän aikaa sitten tämän kimpun kanssa…;)

Kukkakimppu Syysunelma

Ja mikä ihana yllätys kimppu onkaan saajalle. Kun ihan yllättäen, no vaikka onkin synttärit ja vaikka lähetti on ensin varmistanut kotonaolon 😉, tulee vieras ihminen ovelle tai työpaikalle kauniisti paketoidun kukkalähetyksen kanssa.

Yllätystä kerrakseen on siinäkin kun saaja avaa paketin ja löytää sieltä sen kauniin uniikin kimpun. Kimpun, jonka saatteena on floristin tekstaama kortti lähettäjältä. Tässä kohtaa saajalle vasta selviää, kuka tämän ihanan yllätyksen on halunnut järjestää, sillä pyrin varjelemaan salaisuutta aina loppuun asti. 😉

Kukkakimpp Punertava pilvi

Kimpun kanssa ei jätetä yksin

Kimppua avatessaan vastaanottaja löytää myös pienen hoito-ohjeen kukille. Olen joskus huomannut, että ihmiset kukkia saadessaan potevat pientä stressiä niiden hoidosta. Jotta kukkien saaminen olis kokonaisuudessaan ihana elämys, päätin poistaa tämänkin ongelman. Nyt laitan aina lahjakimppuihin mukaan pienen mukavan viestin hoito-ohjeiden kera.

Kiva viesti saajalle hoito-ohjeen kera

Vastaisiko viesti sinun kysymyksiisi?

Palvelua loppuun asti, tilaajaa unohtamatta

Voiko tilaaja saada elämyksiä kukkaostosta verkossa? Moni varmaan vastaisi ei. Rahaa menee, eikä näe toimitettavaa kimppua, saati saajan iloa. Mutta jos mietit, niin lähes aina kivijalkakukkakaupastakin ostettu toimitettava kimppu tehdään niin, ettei tilaaja sitä näe. Tai ehkä sitten, jos vastaanottaja lähettää siitä kuvan.

Minä haluan kukkaoston verkosta olevan tilaajallekin elämys ja palvelua loppuun asti. Haluan tarjota kukkaisia elämyksiä sekä vastaanottajalle että tilaajalle. Siispä olen jo jonkin aikaa laittanut toimituksen jälkeen tilaajalle viestin kiitoksena tilauksesta ja siinä samassa kuvan toimitetusta kimpusta.

Aika moni onkin pitänyt uudesta tavasta. Pitäisitkö sinä?

Viesti ja kuva tilaajalle

Tilaajalla on lupa myös käyttää kuvaa vaikkapa kivana onnittelukorttina somessa. Oma teksti jollain muokkaustyökalulla ja kortti on valmis.

Kuvaa voi käyttää korttipohjana

Artikkelia saa vapaasti jakaa, mikäli koit sen mielenkiintoiseksi. Otan mielelläni myös palautetta vastaan täällä.