Ystävää voi muistaa monin tavoin. Mikset muistaisi ystävää tänä vuonna itsetehdyllä kukka-asetelmalla? Kukkasydän ystävälle -kurssi tarjoaa sinulle mahdollisuuden oppia kukkasienitekniikan ja luoda upean kukka-asetelman hyvälle ystävälle.

Mitä kurssilla tehdään?

Kurssilla toteutetaan kaunis sydämenmallinen kukka-asetelma kukkasieneen. Kukkina käytämme erilaisia leikkokukkia sekä leikkovihreitä. Työ tehdään pieneen asetelma-astiaan.

Kukkasydän? ystävälle. Millaisen sinun sydämesi on

Missä ja milloin?

Kukkahuone Sinivuokoissa Ulvilassa keskiviikkona 13.2. (ystävänpäivän aatto) klo 17.00 alkaen. Kurssiin on varattu aikaa 2 tuntia ja havaintoesityksen jälkeen saat edetä omaan tahtiisi. Ilmoittautuminen päättyy heti kurssin täytyttyä tai viimeistään sunnuntaina 10.2. Mitä aiemmin ilmoittaudut, sitä varmemmin mahdut mukaan, sillä jotkut kurssimme täyttyvät hyvin pian julkaisun jälkeen.

Mitä kurssi maksaa ja mitä sillä rahalla saa?

Kurssi maksaa sinulle vain 30€, josta ilmoittautuessasi maksat 15€ (Ilmoittautuminen on sitova), loput kurssimaksusta maksat paikanpäällä.

Opit kurssilla sienitekniikan ja osaat samalla tekniikalla myöhemminkin tehdä erileaisia kukka-asetelmia. Opit myös huoltamaan kukka-asetelmia, saaden ne kestämään mahdollisimman pitkään. Oikeaoppisilla huoltotoimenpiteillä saat kukista pitkäaikaisen ilon.

Kurssi aloitetaan virvokkeilla, joita voit nauttia seuratessasi havaintoesitystä. Havaintoesityksessä näytämme alusta loppuun työn etenemisen sekä esittelemme erilaisia koristusvaihtoehtoja. Annamme ideoita ja neuvomme työskentelytekniikat. Hintaan sisältyy havaintoesitys, opastus kurssin edetessä, asetelma-astia, sieni, kukat ja vihreät sekä koristeet. Et tarvitse omia työvälineitä, ne saat meiltä lainaksi. Ota mukaan essu.

Ilmoittautuminen päättyy heti kurssin täytyttyä tai viimeistään su 10.2. Ole siis nopea!

Vieläkö epäröit ja mietit mitä hyödyt tästä kurssista?

  1. Opit asettelutekniikan, jolloin voit tehdä muunkinlaisia asetelmia sieneen.
  2. Voit antaa ystävälle upean asetelman. Tai pitää itse.😉
  3. Saat paljon uusia ideoita.
  4. Saat vinkkejä kukista, jotka kestävät asetelmissa parhaiten.
  5. Saat neuvoja ja ohjeita koko kurssin ajan.
  6. Saat ihanan irtioton arjesta. Arjen luksusta!
  7. Tutustut uusiin ihmisiin ja saat tehdä yhdessä muiden kanssa. Kivaa!

Meillä on jo monen vuoden kokemus erilaisten kurssien pidosta. Tulet taatusti viihtymään kurssillamme ja tiedän sen siksi, että kursseistamme on todella pidetty.

Tässä muutaman tyytyväisen kurssilaisen kommentit kursseistamme.

Aivan ihastuttava paikka. Kannattaa tutustua. Ja kurssit ovat niin opettavaisia taitavien opettajien kera.

Pia K.

Muutamalle kurssille olen osallistunut, erittäin hyvä opetus ja kivat vetäjät, osallistun ilman muuta syksyn 2017 kursseille <3

Mari_Anne L.

Kiitos tytöille ihanasta pääsiäisistutus kurssista ja hyvää pääsiäistä!

Pirjo J.

Ihana jouluasetelmakurssi oli ja upeat opastajat ja välineet. Nyt tulppaanikurssille ilolla huomenna. Suosittelen-osaamista ja hyvää mieltä 🙂

Paula L.

Kimppukurssilla

Älä siis sinäkään enää mieti, vaan tule itse kokemaan. Kurssille otetaan vain 12 kurssilaista, joten ilmoittaudu heti, sillä ilmoittautumien on jo alkanut. Ilmoittautuminen päättyy sunnuntaina 10.2. tai heti kurssin täyttyessä.

Ilmoittautuminen päättyy heti kurssin täytyttyä tai viimeistään su 10.2. Ole siis nopea!

Voit ilmoittautua myös liikkeessämme. 

Koitko tämän mielenkiintoiseksi? Haluaisiko kiittää jakamalla?Share on Facebook
Facebook
0Tweet about this on Twitter
Twitter
Pin on Pinterest
Pinterest
0Share on LinkedIn
Linkedin