ME TEEMME Kädentaitajien minimessuilla sai itsekin tehdä

julkaistu kategoriassa: KIVIJALKAKAUPAN AJAN ARTIKKELIT 0

Pieni yritteliäs yrittäjäryhmä järjesti toukokuun 2. viimeisenä viikonloppuna messut Porissa Kauppakeskus Puuvillassa. ME TEEMME Kädentaitajien minimessut olivat heidän ensimmäinen messutapahtumansa, mutta ihan loistavasti järjestetty. Ja paikkana Kauppakeskus Puuvilla oli mahtava, sillä siellä riittää viikonloppuisin säpinää.

ME TEEMME Kädentaitajien minimessuilla sai myös itse tehdä

Myös Kukkahuone Sinivuokot päätti lähteä messuilemaan. Emme myyneet messuilla mitään. Meidän messupisteellä halukkaat kädentaitajat saivat koristella germiineistä ihanan yksittäiskukan. Yksittäiskukalla sai ilahduttaa joko ystävää tai ihan itseään. Kukan sai koristella maksutta, kunhan jaksoi kuunnella minua. 😉 Annoin myös vinkkejä, miten kyseisellä tekniikalla vaikkapa tulppaaneista saa näyttävät ja edulliset koristelut juhliin.

 

Tässä tehdään kukkaa vaimolle. (Veli suostui pienellä pakotuksella tekemään.)

 

Seuraavassa blogiartikkelissa voisin vähän avata sinullekin, miten tuo kukka koristeltiin.

 

Onneksi tekijöitä riitti ja jotkut suostuivat poseeraamaankin.

 

Kerroin myös kukkakursseistamme, joita järjestämme syksystä kevääseen, sekä tilauskursseista. Tilauskurssimme ovat täysin räätälöitävissä pienryhmien tarpeiden mukaan. Lisäksi tein tutuksi myös Diy-kimppupalvelumme, jossa milloin vain saa itse tehdä kimppuja. Yllättävän moni ei ollut koskaan ajatellutkaan, että kukkakauppa voisi järjestää kukkakursseja. Ja meilläkin niitä on järjestetty ja mainostettu jo vuodesta 2015 alkaen. Oli siis ihan loistopäätös lähteä ME TEEMME Kädentaitajien minimessuillle mukaan.

 

Messuarvontana arvoimme myös kukkakurssilahjakortin kaikkien viikonlopun aikana uutiskirjelistallemme liittyneiden kesken. Voittajalle on jo ilmoitettu, mutta tietosuoja-asetuksen vuoksi en kuitenkaan voi julkaista voittajan nimeä. Onnea hänelle!

 

Messuilla voi verkostoitua, saada ideoita ja vertaistukea

Messut olivat mahtavat sekä kiinnostuneiden messukävijöiden vuoksi, että myös muiden näytteilleasettajien. Huikeaa käsityöosaamista läheltä ja kaukaa. Ihan kamalasti itse en ehtinyt kiertelemään, mutta vähäkin teki vaikutuksen. Oli upeaa käsintehtyä keramiikkaa, koruja, laukkuja, asusteita, pikakampauksia ja vaikka mitä. Toivottavasti sinäkin ehdit piipahtaamaan.

 

Parhaiten tutustuin naapuripöydän tuotteisiin ja yrittäjään, jonka kanssa tuli jaettua ideoita ja vertaistukea yrittäjyyteen. Ja vertaistukea yksinyrittäjä välillä tarvitsee, vaikka pääasiassa yrittäjyys mahtavaa onkin. 😀 Nankulla oli myynnissä upeita kotimaisia pipoja, huiveja, laukkuja ja paljon muutakin. Kotimaisista materiaaleista tehtyjä. Ja tietty kaikki olivat Nankun itsensä suunnittelemia.

 

Ja olihan mun ihan pakko itselleni yksi hänen tuotteistaan ostaakin. Ihana vetoketjulla somistettu kolmiohuivi. Palkkioksi kovasta työstä ja monesta vapaapäivän menetyksestä. 😉 Ja päänaukomispipoa jäin vielä haikailemaan. Oli se hieno. Kuin porilaiselle tehty. 😀

 

Nelisenkymmentä näytteilleasettajaa oli messuilla mukana. Laitan linkkejä siltä varalta, että missasit messut. Tai jäit haikailemaan jonkun tuotteen perään, kuten minä. 😉

 

NanQ, Made in Finland, Born in Namibia. Muotia taidekaupungista Namibian aamuauringon sädehtivillä yksityiskohdilla.

Pipoiksi, Kankaita ja ompeluksia

Kädenaarteet, Aidosti käsityönä valmistetut kotimaiset tuotteet.

SoulOnes Oy, Sielua mainontaan

Ones, Muutetaan maailma paita kerraallaan.

Maruusma Craft, Sisustusompelu

Ideoista todeksi, Ideat on tehty toteutettaviksi.

Villa Saalix, Sisustus ja lahjatuotteet design by Villa Saalix

Milanka Craft, Käsinkudotut uniikit sisustus- ja käyttötekstiilit

Puusta ja maasta, Käsitöitä puusta ja keramiikasta

Helmeriina, Helmeriina on porilainen yhden naisen käsityö- ja tekstiilialan yritys, josta saat brodeeraukset joka lähtöön.

Pipokorut, Pala luontoa – Kotimaisesta puusta valmistettuja koruja

Lettitaika, Letit ja nutturat arkeen sekä juhlaan kotikäynneillä.

LankaLiiteri, Pieni lankapuoti, josta löytää lankoja ja tarvikkeita.