Mitä palveluja oma kukkakauppasi tarjoaa

julkaistu kategoriassa: KIVIJALKAKAUPAN AJAN ARTIKKELIT 0

Ei ole niin itsestäänselvää, että kaikki tietävät mitä palveluita kukkakauppa tarjoaa. Tiedätkö sinä, mitä oma kukkakauppasi tarjoaa?

Eilen meidän kukkakaupassa asioi muuan mies, joka oli hakemassa kukkia synnäriltä palaavalle vaimolleen. (Väärinkäsitysten välttämiseksi, kerron väliin, ettei artikkelikuvan mies liity mitenkään tähän tilanteeseen.) 😃 Paketoidessani ostoksia, hän katseli uteliaana ympärilleen. Kysyinkin, voinko vielä auttaa ja hän sanoi katselevansa kaikkea, koska ei oikeastaan koskaan ole ollut kukkakaupassa.

Se olikin minulle aivan upea tilaisuus saada kertoa kaikesta kukkakauppamme tarjonnasta.😃 Ja ehket usko, mutta itsekin yllätyin. Nopeasti lueteltuna tarjontamme tuntui melko laajalta, ei ollenkaan kaavoihin kangistuneelta, vaan uudelta ja raikkaalta.

Kukkakauppana tarjoamme kukkasidontaa itsetehtyinä valmiskimppuina sekä tilaustöinä. Ja tilaustyönä teemme kaikkia kukkasidontatöitä arjesta juhlaan, koko elämänkaaren ajan. Irtoleikkokukat kuuluvat myös tarjontaan. Niitä voi ostaa yhden tätä ja toisen tuota, kuten irtokarkkeja aikanaan kioskista😉 ja henkilökohtaisella palvelulla tietenkin.

Ruukkukukat ja viherkasvit tuovat myös monipuolisen lisän valikoimiin. Toki tämän kaiken moni osaakin mieltää kukkakaupan palveluksi. Tiesitkö senkin, että kukat voi nykyisin helposti ostaa verkostakin ja myös toimituttaa perille? Palveleeko oma kukkakauppasi verkossa?

Kukkakaupoista löytyy myös melko kattava kortti- ja adressivalikoima. Kukkakaupan ammattilaiset osaavat tekstata kortit kauniisti puolestasi. Meidän kukkakaupassa tekstausta tarjotaan aina ja se tehdään kortinostajalle kaupan päälle. Kannattaakin jättää kortinosto kukkaoston yhteyteen.😉

Monen kukkakaupan tarjontaan kuuluvat myös erilaiset lahja- sekä sisustustuotteet. Löytyy suklaata, karamelliä, nalleja, enkeleitä, maljakoita, ruukkuja, nauhoja ja vaikka mitä. Ja jokaisen kukkakaupan tarjonta on ihan uniikki.

Oma kukkakauppasi tarjoaa henkilökohtaista palvelua niin lahjatuotteiden valinnassa kuin paketoinnissa. Kannattaakin pian vierailla omassa kukkakaupassa ja katsoa, mitä kivaa nyt on tarjolla.

Oletko koskaan tullut ajatelleeksi, ettei sinun ole mikään pakko vaihtaa viherkasvia isompaan ruukkuun itse? Tämänkin palvelun voit saada omasta kukkakaupastasi. Kysy ihmeessä, jos mullanvaihto ei kuulu lempipuuhiisi. Kukkakaupan työntekijät ovat ammattilaisia ja osaavat antaa sinulle myös hoito-ohjeet ostamiisi kukkiin. Monesti saat ne ihan pyytämättäkin, kuten varmaan olet huomannut. 😉

Voisi jo luulla, että tässä on tarpeeksi palveluita pienelle kivijalkakaupalle, mutta ehei…. Moni kukkakauppa tarjoaa myös erilaisia kukkakursseja, WorkShoppeja, DIY-palveluita asiakkailleen. (Artikkelikuvasta voit huomata, että miehetkin ovat tervetulleita DIY-palveluumme.)

Nykyisin kukkia saa vaikka mistä ja se on “pakottanut” monet kukkakaupat miettimään konseptiaan avoimin mielin ja tarjoamaan uusia, erilaisia palveluja. Oletko sinä jo havainnut muutoksia omassa kukkakaupassasi?😃