Oletko koskaan miettinyt, millaista olisi jos ulko-ovea koristaisi upea luonnonnomateriaaleista tehty syksyinen kranssi? Jopa ihan itse tehty? Tiedätkö, se olisi mahdollista myös sinulle!

 

Mietitäänpä hieman, mistä materiaaleista kranssin voisi tehdä? Puolukanvarvuista kranssiin saa ihanaa vihreyttä. Mustikka taas värjäytyy syksyn mittaan mahtavista ruskansävyistä. Pihlajanmarjat toisivat kivaa väriä kranssiin sekä kivoja pallomaisia muotoja. Kutenn myös vaikkapa männyn tai lehtikuusen kävyt.  Mitä vain löytyy luonnosta, kunhan pitää silmänsä auki.

 

Ja mitäpä, jos ei tekisikään pelkistä luonnonmateriaaleista? Jos lisäisikin callunanvarpuja tuomaan lisäväri? Ehkäpä myös hopealankaa?

 

Luonnon ja kukkakaupan tarjonta on lähes rajaton. Nyt alkoi kukkakauppiaankin sormia syyhyämään.

 

Jos sinulle tuli samanlaisia tuntemuksia, niin ilmoittaudu syyskranssikurssillemme nyt. Kurssille mahtuu vain 12, joten ole nopea. Ilmoittautuminen on jo alkanut.

 

Syyskranssikurssi keskiviikkona 29.8. 17.00 alkaen Kukkahuone Sinivuoissa osoitteessa Tehtaantie 4, Ulvila.

 

Kurssilla saat tehdä itse sekä pohjan, että päällystyksen kranssiin. Saat valmiuden tehdä koska vain kranssin alusta asti uudelleen. Ja jos mietit, ettei vielä oikein ole ruskansävyjä, niin olet oikeassa. Ei olekaan. Mutta voit ensin tehdä loppukesän kranssin ja vähän myöhemmin voit kerrata kranssintekoa kotona ja luoda todella syksyisen herkkukranssin kurssiltamme saamillasi opeilla.

 

 

Syyskranssikurssi sisältää

  1. Upean havaintoesityksen kranssin teosta
  2. Ohjeita luonnomateriaalien keräämiseen ja esikäsittelyyn
  3. Työvälineiden käytön
  4. Pohjamateriaalit
  5. Luonnonmateriaalit ja callunaa
  6. Puolan rautalankaa
  7. Nauhaa rusettiin
  8. Kahvi, tee
  9. Paljon iloista mieltä

 

Nyt varmaan jo mietit mitä kurssi maksaa? Kurssi maksaa vain 30€, sisältäen kaiken edellämainitun sekä opastuksen koko kurssin ajan.

 

Kurssille voit ilmoittautua seuraavasta linkistä. Ilmoittautuessasi maksat vain varausmaksun 15€ ja kurssilla loput. Muistathan, että ilmoittautuminen on sitova. Lue lmoittautumissäännöt alta.

 

Varausmaksua ei palauteta eikä siirretä toiseen kurssiin. Mikäli estyt saapumasta kurssille, voit järjestää toisen henkilön tilallesi. Varausmaksu palautetaan ainoastaan silloin, jos kurssi peruuntuu meidän toimestamme. Varausmaksun suhteen olemme tiukkoja, sillä emme saa enää viime hetkellä myytyä paikkaasi kenellekään muulle.

 

Ilmoittautuminen päättyy heti kurssin täytyttyä tai viimeistään su 26.elokuuta. Ole siis nopea!

 

Vieläkö epäröit? Mieti vielä mitä kurssi pitää sisällään… Paljon neuvoja ja niksejä, joita voit myöhemmin käyttää hyväksesi. Saat kuvata havaintoesityksen oman muistin virkistykseksi. Olemme hankkineet työpöytiä, työvälineitä kaikkien kurssilaisten tarpeiksi. Teemme opetuksen työpäivämme jälkeen venyttäen työpäivämme 10 tuntiseksi. Ja teemme tämän kaiken ihan mielellämme, suodaksemme sinulle ihania elämyksiä kukkien parissa.

 

 

Joko nyt uteliaisuus heräsi? Tule ihmeessä mukaan ja tee itsellesi kadehdittavan hieno syyskranssi. Alla olevasta linkistä pääset mukaan.

 

Tämä kurssi täyttyy todennäköisesti hyvin nopeasti, joten älä epäröi kauaa. Mistäkö tiedän? No, teimme kurssikyselyn, jossa suurin osa vastaajista toivoi syksyn kurssiksi juuri kranssikurssia.

 

Ilmoittautuminen päättyy heti kurssin täytyttyä tai viimeistään su 26.elokuuta. Ole siis nopea!

 

Kurssilaisten palautetta kursseiltamme

Muutamalle kurssille olen osallistunut, erittäin hyvä opetus ja kivat vetäjät, osallistun ilman muuta syksyn 2017 kursseille <3 – Mari-Anne –

Aivan ihastuttava paikka. Kannattaa tutustua. Ja kurssit ovat niin opettavaisia taitavien opettajien kera. – Pia –

Ihana jouluasetelmakurssi oli ja upeat opastajat ja välineet. Nyt tulppaanikurssille ilolla huomenna. Suosittelen-osaamista ja hyvää mieltä 🙂 – Paula –

 

Meillä on jo yli kahden vuoden kokemus kurssien ohjaamisesta. Pyrimme koko ajan kehittämään kurssitarjontaamme sekä kurssien sisältöä kurssilaisten toiveet huomioiden. Mikään kurssi ei ole täsmälleen samanlainen kuin aiempi, joten osallistuessasi useammalle kurssille, saat aina jotain lisää ja opit enemmän.

 

Anna rohkeasti palautetta. Kehitetään kurssejamme sekä kurssitarjontaamme yhdessä. Millaista kurssia sinä toivoisit?

Koitko tämän mielenkiintoiseksi? Haluaisiko kiittää jakamalla?Share on Facebook
Facebook
0Tweet about this on Twitter
Twitter
Pin on Pinterest
Pinterest
0Share on LinkedIn
Linkedin