Unohdatko melkein joka vuosi hääpäivänne?  Pääseekö joku aina muistuttamaan? Tuleeko kukat hommattua aina hieman jälkijunassa? Oletko miettinyt, että pitäisi olla hääpäivämuistutus -palvelu, joka muistuttaisi päivää tai paria ennen hääpäivää, jolloin olisi vielä aikaa miettiä, miten puolisoa muistaa?

 

Ajatuksemme kulkevat samoja latuja!

Hyvä idea sinulla, jollei loistava! Me olemme miettineet ihan samaa ja siksi päätimme toteuttaa palvelun juuri sinulle. Kirjautumalla hääpäivämuistutus -palveluumme takaamme, että muistat jatkossa joka vuosi hääpäivänne. Jopa ennen kuin puolisosi. 😉 Lähetämme sinulle muistutuksen sähköpostiisi kahdesti ennen hääpäivää. Näin yritämme taata sen, että viesti tulee varmasti perille ja ehdit myös miettiä miten puolisoasi muistat. Bonuksena laitamme myös muistutukset ennen muita tärkeitä kukkapäiviä. Miltä tämä kuulostaa?

 

Epäröitkö ja mietitkö mitä tämä lysti kustantaa? No yllätysten yllätys: EI MITÄÄN! Palvelu on sinulle täysin ilmainen. Ainut mistä maksat, on kukat, jos päätät muistutuksen jälkeen hankkia ne meiltä. Reilua vai mitä? Alkoiko houkuttamaan?

 

Kirjautumistietoina tarvitsemme ainoastaan etunimesi, sähköpostiosoitteesi (Käsittelemme tietosi luottamuksellisina, emmekä luovuta niitä muihin tarkoituksiin) ja tietenkin hääpäivän, mikä kannattaakin nyt selvittää, jos se on unohtunut. Jatkossa me muistamme sen ja pidämme huolen, ettei se sinultakaan unohdu.

 

 

Haluamme olla mukana tärkeissä päivissäsi nyt ja tulevina vuosina!

 

Koitko tämän mielenkiintoiseksi? Haluaisiko kiittää jakamalla?Share on Facebook
Facebook
0Tweet about this on Twitter
Twitter
Pin on Pinterest
Pinterest
0Share on LinkedIn
Linkedin