hääpäivämuistutus

Unohdatko melkein joka vuosi hääpäivänne?  ”Joku” pääsee aina muistuttamaan. Heh, heh…  Kukat tulee hommattua aina hieman jälkijunassa. Tai jäävät jopa kokonaan hankkimatta. Hmmm… Olet ehkä miettinyt, että pitäisi olla hääpäivämuistutus -palvelu. Palvelu, joka muistuttaisi päivää tai paria ennen hääpäivää, jolloin olisi vielä aikaa miettiä, miten puolisoa muistaa?

Ajatuksemme kulkevat samoja latuja!

Hyvä idea sinulla, jollei loistava! Olen miettinyt ihan samaa ja siksi päätin toteuttaa palvelun juuri sinulle. Kirjautumalla hääpäivämuistutus -palveluun,  takaan, että muistat jatkossa joka vuosi hääpäivänne. Jopa ennen kuin puolisosi. 😉 Lähetän sinulle muistutuksen sähköpostiisi kahdesti ennen hääpäivää. Näin yritän taata sen, että viesti tulee varmasti perille ja ehdit myös miettiä miten puolisoasi muistat. Miltä tämä kuulostaa?

Epäröitkö ja mietitkö mitä tämä lysti kustantaa? No yllätysten yllätys: EI MITÄÄN! Palvelu on täysin ilmainen. Ainut mistä maksat, on kukat, jos päätät muistutuksen jälkeen hankkia ne meiltä. Reilua vai mitä? Alkoiko houkuttaa?

Kirjautumistietoina tarvitsen ainoastaan etunimesi, sähköpostiosoitteesi (Käsittelen tietosi luottamuksellisina, enkä luovuta niitä muihin tarkoituksiin) ja tietenkin hääpäivän, mikä kannattaakin nyt selvittää, jos se on unohtunut. Jatkossa minä muistan sen ja pidän huolen, ettei se sinultakaan unohdu. 😀

hääpäivämuistutus

Haluan olla mukana tärkeissä päivissäsi nyt ja tulevina vuosina!