Unohdatko melkein joka vuosi hääpäivänne?  Pääseekö joku aina muistuttamaan? Tuleeko kukat hommattua aina hieman jälkijunassa? Vai jäävätkö jopa kokonaan hankkimatta? Oletko miettinyt, että pitäisi olla hääpäivämuistutus -palvelu, joka muistuttaisi päivää tai paria ennen hääpäivää, jolloin olisi vielä aikaa miettiä, miten puolisoa muistaa?

Ajatuksemme kulkevat samoja latuja!

Hyvä idea sinulla, jollei loistava! Olen miettinyt ihan samaa ja siksi päätin toteuttaa palvelun juuri sinulle. Kirjautumalla hääpäivämuistutus -palveluun,  takaan, että muistat jatkossa joka vuosi hääpäivänne. Jopa ennen kuin puolisosi. 😉 Lähetän sinulle muistutuksen sähköpostiisi kahdesti ennen hääpäivää. Näin yritän taata sen, että viesti tulee varmasti perille ja ehdit myös miettiä miten puolisoasi muistat. Miltä tämä kuulostaa?

Epäröitkö ja mietitkö mitä tämä lysti kustantaa? No yllätysten yllätys: EI MITÄÄN! Palvelu on sinulle täysin ilmainen. Ainut mistä maksat, on kukat, jos päätät muistutuksen jälkeen hankkia ne meiltä. Reilua vai mitä? Alkoiko houkuttaa?

Kirjautumistietoina tarvitsen ainoastaan etunimesi, sähköpostiosoitteesi (Käsittelen tietosi luottamuksellisina, enkä luovuta niitä muihin tarkoituksiin) ja tietenkin hääpäivän, mikä kannattaakin nyt selvittää, jos se on unohtunut. Jatkossa minä muistan sen ja pidän huolen, ettei se sinultakaan unohdu. 😀

Haluan olla mukana tärkeissä päivissäsi nyt ja tulevina vuosina!

Koitko tämän mielenkiintoiseksi? Haluaisiko kiittää jakamalla?Share on Facebook
Facebook
0Tweet about this on Twitter
Twitter
Pin on Pinterest
Pinterest
0Share on LinkedIn
Linkedin