joulukukka yksinaiselle vanhukselle
Kuvaan ystävällisesti kasvonsa antoivat äitini ja siskontyttö. Kuvaaja Teija Ruuhikorpi-Mäki

Joulukukka yksinäiselle vanhukselle

Oletko koskaan miettinyt, miltä tuntuisi, jos ei olisi ketään läheistä? Ei ketään, jonka kanssa viettää joulua. Ei ketään, joka muistaisi. Tai miltä tuntuisi, jos joku, vaikka tuntematonkin, soisi pienen ajatuksen ja toisi lämmön jouluun. Tämän lämmön haluaisin välittää mahdollisimman monelle yksinäiselle Joulukukka Yksinäiselle Vanhukselle -kampanjalla.

Kukkahuone Sinivuokot on, yhdessä asiakkaiden ja kotihoitoyksikköjen kanssa, ilahduttanut jo kahtena vuotena yksinäisiä vanhuksia joulukukkatervehdyksillä. Ensimmäisellä kerralla toimitimme kaikkiaan 27 kukkatervehdystä Ulvilan Kotihoitoyksikön kautta yksinäisille. Viime vuonna osallistuminen oli niin runsasta, että saimme jakaa joulumieltä sekä Ulvilaan että Poriin kaikkiaan 47 yksinäiselle. Huikeaa, mistä kiitos kuuluu kaikille osallistuneille!

joulukukka yksinaiselle vanhukselle
Tulilatva Kuparin hohde

Sinullakin on mahdollisuus ilahduttaa ja tuoda lämpöä yksinäisen jouluun. Voit osallistua mistäpäin tahansa. Voit osallistua kampanjaan valitsemalla verkkokaupasta jonkun kampanjatuotteista. Tai voit määrittää summan, jolla haluat muistaa. Kerään summista mahdollisimman monta kukkatervehdystä, mahdollisimman monelle yksinäiselle. Valitse tuotteista, joiden etuliite on Joulukukka yksinäiselle.

joulukukka yksinaiselle vanhukselle
Atsalea Joulun kimallus

Kukkahuone Sinivuokot osallistuu myös. Lahjoitan jokaista 10 asiakaskukkaa kohden yhden lisää, eli jos lahjoituksia tulisi 40, lahjoitan 4, jos 50, lahjoitan 5 jne. Lisäksi lahjoitan kortin jokaisen Joulukukka yksinäiselle vanhukselle -kampanjatuotteen mukaan.

Kotihoitoyksikkö toimittaa perille

Joulua edeltävällä viikolla toimitan kaikki kukat Kotihoitoyksiköihin. Sieltä ihanat kotihoidon työntekijät, ehkä ainoat, joita vanhukset joulun aikaan näkevät, toimittavat kukat ilahduttamaan yksinäisiä. Toivottavasti tänäkin vuonna saamme muistettua mahdollisimman montaa.

Milloin voit osallistua?

Voit osallistua heti ja aina sunnuntaihin 8.12. asti.

Valittavanasi olevat kukkavaihtoehdot

Tulilatva Kuparin hohde

Atsalea Joulun kimallus

Jouluinen kukka-rasia

Vapaavalintainen summa

Lahjoitettaviksi kukiksi valitsin perinteisiä joulukukkia, jotka koristellaan joulun tunnelmaan. Edellisistä vuosista poiketen yksi vaihtoehto on leikkokukka-asetelma jouluisella twistillä, jotta valikoimaan saadaan vaihtelua. Tuoksuja olen välttänyt, jotta kenellekään ei aiheudu ongelmia.

Miten voit osallistua?

Valitse Joulukukka yksinäiselle -kampanjatuote verkkokaupastamme. Siirry Kassalle. Älä valitse korttia, sillä Kukkahuone Sinivuokot lahjoittaa sen. Anna yhteystietosi ja valitse toimitustavoista Erikoistoimitus. Anna toimituspäiväksi 18.12. ja valitse vielä Erikoistoimituspaikoista Kotihoito, jossa on maksuton toimitus ja sitten voit siirtyä maksamaan. Kiitos välittämisestä!

Jos tällä kertaa et halua osallistua joulukukalla, niin kampanjan jakaminenkin on osallistumista. Kiitos jos jaat.

joulukukka yksinaiselle vanhukselle
Jouluinen kukkarasia

Kortti ilahduttaa aina ja kruunaa kukkalahjan

Jokaiseen kukkalähetykseen liitän kauniin joulukortin, jonka tekstaan käsin. Kortti allekirjoitetaan tekstillä Kukkahuone Sinivuokkojen asiakkaat. Kotihoidon toiveesta lahjoittajan nimeä ei tule korttiin, vaan kortin tulee olla anonyymi. Näin saaja ei tunne joutuneensa kenellekään kiitollisuudenvelkaan. Kukkahuone Sinivuokot lahjoittaa kukkalähetysten kortit.

joulukukka yksinaiselle vanhukselle
Mukaan tekstaan kauniin kortin

Joulumieltä monelle

Tällaisia joulukukkatempauksia on ollut jo monena vuonna pääkaupunkiseudulla, Turussa ja monissa muissakin Suomen kunnissa. Ulvilassa toteutimme tämän viime vuonna jo toisen kerran ja sillon kukkia riitti Poriinkin. Kahtena vuotena meidän kampanjassamme on jaettu jo kaikkiaan 74 joulukukkaa. Eiköhän ilahduteta yksinäisiä tänäkin vuonna?

Kesällä kivijalkakauppaani lopetellessani, tuli huolestuneita kyselyitä Joulukukka Yksinäiselle Vanhukselle -kampanjan jatkosta. Silloin päätin, että jos se minusta on kiinni, niin jatkuuhan tämä! Toivottavasti olet mukana.

Kerron taas joulun jälkeen blogissa miten tempaus onnistui. Ja vanhoista artikkeleista voit lukea menneiden vuosien kampanjoista lisää.

joulukukka yksinaiselle vanhukselle

Kiva, että luit loppuun. Kiitos =) Haluaisitko myös jakaa?Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Pin on Pinterest
Pinterest
Share on LinkedIn
Linkedin