Kesä on tulosssa… Kesäiset puutarhakukat ja niistä itsetehdyt kimput… Tai hetkinen, miten se menikään? Jos sulla tuli tunne, että olisi itse kiva tehdä, mutta mielikuva särkyikin äkisti osaamattomuuteen, niin luepa eteenpäin. Mahtava kimppukurssi tarjolla jälleen.

Kimppukurssi lauantaina 4.5. klo 11.00 alkaen Kukkahuone Sinivuokoissa, osoitteessa Tehtaantie 4, Ulvila.

Kimppukurssilla voit tehdä oman mielesi mukaisen upean kukkakimpun leikkovihreillä höystettynä. Kurssilla opetetaan ammattilaisten käyttämä spiraalitekniikka, jonka avulla sidot upeita kestäviä kimppuja mistä kukista tahansa.

Kimppukurssi voi olla uuden harrastuksen alku…

Kimppukurssi sisältää

  1. Perusteellisen opetuksen spiraalitekniikasta
  2. Ohjeita leikkokukkien esikäsittelyyn sekä hoitoon
  3. Työvälineiden käytön
  4. Neuvot oikeanlaisen maljakon valintaan
  5. Virvokkeet
  6. Paljon iloista mieltä

Kiinnostuitko? Nyt ehkä mietit paljonko kurssi maksaa?

Kurssi maksaa vain 15€ + itse valitsemasi materiaalit. Materiaalit toki valitaan meidän valikoimistamme. Kurssin opetusmaksu 15€ sisältää kaiken sisällössä mainitun sekä opastuksen koko kurssin ajan. Muuten kurssin hinta on avoin ja sinä päätät mitä kurssi lopulta maksaa. Voit tehdä pienen, isomman tai tooosi ISON kimpun.

Päätös on sinun!

Mitäköhän valikoimastamme löytyy kurssi-iltana?

Kurssille voit ilmoittautua seuraavasta linkistä. Ilmoittautuessasi maksat vain varausmaksun 15€ ja kurssilla loput. Muistathan, että ilmoittautuminen on sitova, eikä varausmaksua palauteta peruttaessa. Voit toki aina siirtää osallistumisen kaverille estyessäsi itse.

Ilmoittautuminen päättyy jo sunnuntaina 21.4. Ole siis nopea! 

Ilmoittautuminen päättyy heti kurssin täytyttyä tai viimeistään sunnuntaina 21.4. Ole siis nopea!

Etkö vielä ilmoittautunutkaan? Mietipä kuitenkin menneitä kesiä, jolloin mietit kuinka hienoa olisikaan osata itse sitoa kimppu… Ihan niistä omista puutarhakukista.

Kurssilla saat neuvoja ja niksejä, joista on kesällä hyötyä. Ja miksei koska vain? Voit sitoa kauniit kimput vaikkapa äitienpäivään, ylioppilasjuhliin, valmistujaisiin, rippijuhliin – ihan itse.

Saat kuvata kurssin havaintoesityksen oman muistin virkistykseksi. Olemme hankkineet työpöytiä, veitsiä ym. työvälineitä kaikkien kurssilaisten tarpeiksi. Ja siivoamme lopuksi vielä roskat pois. Helppoa kuin mikä.

Joko nyt uteliaisuus heräsi? Tule ihmeessä mukaan ja tee unelmiesi kimppu. Alla olevasta linkistä pääset mukaan.

Ilmoittautuminen päättyy heti kurssin täytyttyä tai viimeistään sunnuntaina 21.4. Ole siis nopea!

Kukkakurssit sivultamme löydät kurssilaisten kommentteja aiemmista kursseistamme. Lue ihmeessä kommentit, jotta tiedät mitä muut meidän kursseista ajattelevat.

Meillä on jo neljän vuoden kokemus kurssien ohjaamisesta. Pyrimme koko ajan kehittämään kurssitarjontaamme sekä kurssien sisältöä kurssilaisten toiveet huomioiden. Mikään kurssi ei ole täsmälleen samanlainen kuin aiempi, joten osallistuessasi useammalle kurssille, saat aina jotain lisää ja opit enemmän.

Anna rohkeasti palautetta. Kehitetään kurssejamme yhdessä. Millaista kurssia sinä toivoisit?

Olisitko halunnut tälle kurssille? Mutta aikatauluongelmat estävät? Tai myöhästyit ilmoittautumisessa? Liitypä uutiskirjelistallemme tästä, niin saat seuraavasta kurssista tiedon suoraan sähköpostiisi ennen kuin kurssi ehtii yleiseen myyntiin.

Koitko tämän mielenkiintoiseksi? Haluaisiko kiittää jakamalla?Share on Facebook
Facebook
0Tweet about this on Twitter
Twitter
Pin on Pinterest
Pinterest
0Share on LinkedIn
Linkedin