Oletko jo tutustunut Kokedamoihin? Miettinyt, että sellainen olisi kiva tehdä, mutta et vielä ole saanut aikaiseksi. Ei ihme, sillä yksin onkin monta kertaa tylsä opetella uusia asioita. Miltä siis kuulostaisi Kokedamakurssi mukavien ihmisten seurassa?

 

Tai ehket vielä edes tiedä mikä Kokedama on? Kokedama on kasvi, jonka juuristo on saven/kissanhiekan, turpeen ja sammalen avulla muotoiltu palloksi. Kokedamat ovat amppelikasveja ilman ruukkua ja yksittäin siitä saa upean katseenvangitsijan. Ryhmässä taas vaikka upean tilanjakajan tai viherseinämän.

 

Kokedaman ideana on tekemisen terapeuttinen ilo. Ehkä haluaisit tutustua aiheeseen lisää?

 

Se onnistuu meidän Kokedamakurssilla, jonne mahtuu vain 12, joten ole nopea. Ilmoittautuminen on jo alkanut.

 

Kokedamakurssi keskiviikkona 17.10. 17.00 alkaen Kukkahuone Sinivuoissa osoitteessa Tehtaantie 4, Ulvila.

 

Kurssilla teet itse kaksi Kokedamaa. Saat valmiuden tehdä koska vain Kokedaman alusta asti uudelleen. Ja jos mietit, miksi kaksi, niin harjoitushan tekee mestarin. Kurssilla näytämme Kokedaman teon erilaisilla kasveilla, joten voit myöhemmin helposti tehdä Kokedaman mistä tahansa Kokedamaan sopivasta kasvista.

 

Lisäksi annamme paljon vinkkejä Kokedamojen monipuoliseen esillelaittoon sekä hoito-ohjeet.

 

kokedamakurssi

 

Kokedamakurssi sisältää

 1. Havaintoesityksen Kokedamojen teosta
 2. Vinkkejä esillelaittoon
 3. Hoito-ohjeet
 4. Listan hyvista Kokedamakasveista
 5. Työvälineiden käytön ja kertakäyttökäsineet
 6. Kaksi viherkasvia
 7. Kasvualustan ja sammaleen
 8. Sidontalangat ja narut
 9. Rautalangat ripustukseen
 10. Kahvi, tee
 11. Paljon iloista mieltä

 

Nyt varmaan jo mietit mitä kurssi maksaa? Kurssi maksaa vain 35€, sisältäen kaiken edellämainitun sekä opastuksen kahden ohjaajan toimesta koko kurssin ajan.

 

Kurssille voit ilmoittautua seuraavasta linkistä. Ilmoittautuessasi maksat vain varausmaksun 15€ ja kurssilla loput. Muistathan, että ilmoittautuminen on sitova. Lue lmoittautumissäännöt alta.

 

Varausmaksua ei palauteta eikä siirretä toiseen kurssiin. Mikäli estyt saapumasta kurssille, voit järjestää toisen henkilön tilallesi. Varausmaksu palautetaan ainoastaan silloin, jos kurssi peruuntuu meidän toimestamme. Varausmaksun suhteen olemme tiukkoja, sillä emme saa enää viime hetkellä myytyä paikkaasi kenellekään muulle.

 

Ilmoittautuminen päättyy heti kurssin täytyttyä tai viimeistään ke 10.lokakuuta. Ole siis nopea!

 

Vieläkö epäröit? Mieti vielä mitä kurssi pitää sisällään… Paljon neuvoja ja niksejä, joita voit myöhemmin käyttää hyväksesi. Saat kuvata havaintoesityksen oman muistin virkistykseksi. Olemme hankkineet työpöytiä, työvälineitä kaikkien kurssilaisten tarpeiksi. Teemme opetuksen työpäivämme jälkeen venyttäen työpäivämme 10 tuntiseksi. Ja teemme tämän kaiken ihan mielellämme, suodaksemme sinulle ihania elämyksiä kukkien parissa.

 

 

kokedamakurssi

 

Joko nyt uteliaisuus heräsi? Tule ihmeessä mukaan ja tee itsellesi Kokedamoista riippuva puutarha. Alla olevasta painikkeesta pääset mukaan.

 

Tämä kurssi täyttyy todennäköisesti hyvin nopeasti, joten älä epäröi kauaa. Mistäkö tiedän? No, en oikeastaan tiedäkään, mutta arvaan. Sillä Kokedamat ovat pop juuri nyt, eikä vastaavaa kurssia lähiseuduilla ole tarjolla ja meilläkin tämä on syksyn ainoa Kokedamakurssi. Ilmoittaudu mukaan heti.

 

Ilmoittautuminen päättyy heti kurssin täytyttyä tai viimeistään ke 10.lokakuuta. Ole siis nopea!

 

Kurssilaisten palautetta kursseiltamme

Muutamalle kurssille olen osallistunut, erittäin hyvä opetus ja kivat vetäjät, osallistun ilman muuta syksyn 2017 kursseille <3 – Mari-Anne –

Aivan ihastuttava paikka. Kannattaa tutustua. Ja kurssit ovat niin opettavaisia taitavien opettajien kera. – Pia –

Ihana jouluasetelmakurssi oli ja upeat opastajat ja välineet. Nyt tulppaanikurssille ilolla huomenna. Suosittelen-osaamista ja hyvää mieltä 🙂 – Paula –

 

Meillä on jo yli kolmen vuoden kokemus kurssien ohjaamisesta. Pyrimme koko ajan kehittämään kurssitarjontaamme sekä kurssien sisältöä kurssilaisten toiveet huomioiden. Mikään kurssi ei ole täsmälleen samanlainen kuin aiempi, joten osallistuessasi useammalle kurssille, saat aina jotain lisää ja opit enemmän.

 

Anna rohkeasti palautetta. Kehitetään kurssejamme sekä kurssitarjontaamme yhdessä. Millaista kurssia sinä toivoisit?

 

Koitko tämän mielenkiintoiseksi? Haluaisiko kiittää jakamalla?Share on Facebook
Facebook
0Tweet about this on Twitter
Twitter
Pin on Pinterest
Pinterest
0Share on LinkedIn
Linkedin