Tulppaaniaika on nyt parhammillaan ja värivalikoimaa on vaikka kuinka.  Nyt onkin siis hyvä aika kääriä hihat ja sitoa niistä komea kimppu. Äläkä sano, ettet osaa. Ainakaan meidän tulppaanikurssin jälkeen niin ei sano enää kukaan.

Mitäköhän näistä syntyy?

Tulppaanikurssi keskiviikkona 20.3. klo 17.00 alkaen Kukkahuone Sinivuokoissa osoitteessa Tehtaantie 4, Ulvila. 

Ilmoittaudu su 10.3. mennessä hintaan 30€ tai su 17.3. mennessä hintaan 35€.

Tulppaanikurssilla toteutat upean tulppaanikimpun itsetekemääsi risupohjaan. Ja halutessasi voit koristella sitä vaikkapa rusetilla ja kivoilla luonnonmateriaaleilla. Lisäksi saat vinkkejä tulppaanien oikeaoppiseen käsittelyyn. 

Tulppaanikurssi sisältää

  1. Upean havaintoesityksen risupohjan tekemisestä sekä tulppaanien sidonnasta pohjaa hyväksikäyttäen
  2. Ohjeita tulppaanien esikäsittelyyn sekä hoitoon
  3. Työvälineiden käytön
  4. Tulppaanit 10 kpl
  5. Leikkovihreät
  6. Nauhaa ym. koristeluun
  7. Virvokkeet
  8. Hurjasti iloista mieltä ja onnistumisen iloa 🙂

Kurssi sisältää kaiken edellämainitun, mutta tällä kertaa toivomme sinun tuovan risut itse. Notkeat pitkähköt lehtipuiden oksat käyvät hyvin pohjaan ja niitä tarvitset suuren kourallisen.

Suuri kourallinen riittää…
…isoonkin kimppupohjaan.

Käytä hyväksesi ennakkovaraajan etu (etu on päättynyt)

Kurssin hinta on sinulle vain 30€, jos ilmoittaudut nopeasti eli su 10.3. mennessä. Jos ilmoittaudut myöhemmin, on kurssin hinta 35€. Viimeinen ilmoittautumispäivä on su 17.3.

Ennakkovaraajan edulla säästät kurssimaksussa.

Kurssille voit ilmoittautua alempaa löytyvästä linkistä. Ilmoittautuessasi maksat vain varausmaksun 15€ ja kurssilla loput. Muistathan, että ilmoittautuminen on sitova. Lue lmoittautumissäännöt.

lmoittautumissäännöt

Varausmaksua ei palauteta eikä siirretä toiseen kurssiin. Mikäli estyt saapumasta kurssille, voit järjestää toisen henkilön tilallesi. Varausmaksu palautetaan ainoastaan silloin, jos kurssi peruuntuu meidän toimestamme. Varausmaksun suhteen olemme tiukkoja, sillä emme saa enää viime hetkellä myytyä paikkaasi kenellekään muulle.

Tällaisen ihanuuden sinäkin viet kurssilta kotiin.

Ilmoittaudu ennakkohintaan su 10.3. mennessä tai normaalihintaan su 17.3. mennessä.

Vieläkö epäröit? Mieti vielä mitä tulppaanikurssi pitää sisällään… Paljon neuvoja ja niksejä, joita voit myöhemmin käyttää hyväksesi. Saat halutessasi kuvata havaintoesityksen oman muistin virkistykseksi. Ja kerran opittuasi voit toteuttaa työn uudestaan ja uudestaan. Jopa samaan pohjaan.

Olemme hankkineet työpöytiä, veitsiä ym. työvälineitä kaikkien kurssilaisten tarpeiksi.  Ja autamme sinua etenemään työssäsi vaihe vaiheelta.

Vertaa kimpun kokoa minuun. Huikean kokoinen tulppaanikimppu 10 tulppaanista ammattilaisen opeilla.

Joko nyt uteliaisuus heräsi? Tule ihmeessä mukaan ja tee tulppaaneista komea kimppu risupohjaan. Alla olevasta linkistä pääset mukaan.


Ilmoittaudu ennakkohintaan su 10.3. mennessä tai normaalihintaan su 17.3. mennessä.

Kukkakurssit sivultamme löydät kurssilaisten kommentteja aiemmista kursseistamme. Lue ihmeessä kommentit, jotta tiedät mitä muut meidän kursseista ajattelevat. 😉

Meillä on jo yli kolmen vuoden kokemus kurssien ohjaamisesta. Pyrimme koko ajan kehittämään kurssitarjontaamme sekä kurssien sisältöä kurssilaisten toiveet huomioiden. Mikään kurssi ei ole täsmälleen samanlainen kuin aiempi, joten osallistuessasi useammalle kurssille, saat aina jotain lisää ja opit enemmän.

Anna rohkeasti palautetta. Kehitetään kurssejamme yhdessä. Millaista kurssia sinä toivoisit?

Koitko tämän mielenkiintoiseksi? Haluaisiko kiittää jakamalla?Share on Facebook
Facebook
0Tweet about this on Twitter
Twitter
Pin on Pinterest
Pinterest
0Share on LinkedIn
Linkedin