Ajatteletko aina syksyllä, että vielä sinunkin sisääntuloasi tai parveketta koristaa upea syysistutus? Jonain päivänä? Mutta vielä se päivä ei ole tullut? 😉 Tai, että tekisit kyllä itsekin, miutta et keksi mistä kasveista, miten koristaisit? Ja vielä multakin pitäisi hommata. Ja se siivo!

 

Jos olet joskus paininut jonkun edellämainitun ongelman kanssa liittyen kauniiseen syysistutukseen, niin huolesi ovat ohi. Meidän ihana syksyinen istutuskurssi ratkaisee ongelmasi.

 

Mietitäänpä vielä hetki, mitä upea syksyinen istutus voisi sisältää? Callunaa nyt ainakin! Calluna on varma, kestävä ja värikäs valinta. Mutta yksistään se ei riitä. Lisukkeena voisi olla myös hopealankaa tai miksei vaikkapa  komea kummituspuu? Koristekaalit ovat myös mahtavia. Keijunkukka, lankaköynnös ja krysanteemi sopivat myös loistavasti syysistutuksiin.

 

Hyvällä maulla valitut 2-4 upeaa yhteensopivaa kasvia kauniissa sankakorissa ja syysistutus on enää koristeita vaille valmis. Ja miten sitten koristaa kaunis istutus? Kaunis rusetti voi jo pelkästään riittää. Tai istutukseen voi lisätä kivan syksyisen koristetikun. Ehkä lisätä jopa valosarjan antamaan pientä lisävaloa syksyn hämärtyviin iltoihin? Tai pitäytyä luonnonmateriaaleissa, joista saa vaikka miten upeita koristeita istutuksiin. Mitä sinä valitsisit?

 

En tiedä sinusta, mutta tämän kukkakauppiaan sormia syyhyttää jo ajatuskin syysistutusten tekemisestä. Ja tarkoitan ihan positiivisessa mielessä. 😉

 

Jos tunnet samoin, niin ilmoittaudu heti mukaan syksyiselle istutuskurssille. Kurssille mahtuu vain 12, joten ole nopea. Ilmoittautuminen on jo alkanut.

 

Syksyinen istutuskurssi keskiviikkona 19.9. 17.00 alkaen Kukkahuone Sinivuokoissa osoitteessa Tehtaantie 4, Ulvila.

 

Kurssilla saat valita itse kasvit ja koristeet runsaasta valikoimastamme. Istutuksen voit tehdä omaan mukanasi tuomaan koriin tai valita kivan korin meidän valikoimasta.

 

Syksyinen istutuskurssi sisältää

 1. Upean havaintoesityksen syysistutuksen teosta
 2. Ohjeita luonnomateriaalien keräämiseen ja esikäsittelyyn
 3. Neuvot istutusastian muovittamiseen
 4. Työvälineiden käytön
 5. Mullan ja katteet
 6. Valikoiman erilaisia istutusastioita ja koreja
 7. Hyvän valikoiman syyskasveja
 8. Nauhaa rusettiin
 9. Syksyisiä koristetikkuja sekä muita koristeita
 10. Kahvi, tee
 11. Paljon iloista mieltä

 

Nyt varmaan jo mietit mitä kurssi maksaa? Kurssi maksaa 20€ + kasvit, koristeet ja istutusastian. Eli lopullinen hinta määräytyy sinun  valintojesi perusteella. 20€ lähtömaksu sisältää opetuksen, työvälineiden käytön, mullat, katteet, rusetin sekä luonnonmateriaalit.

 

Voit säästää hieman ottamalla oman istutusastian (halkaisija 20-30cm, syvyys väh. 12cm) mukaan.

 

Kurssille voit ilmoittautua seuraavasta linkistä. Ilmoittautuessasi maksat vain varausmaksun 20€ ja kurssilla loput. Muistathan, että ilmoittautuminen on sitova. Lue lmoittautumissäännöt alta.

 

Varausmaksua ei palauteta eikä siirretä toiseen kurssiin. Mikäli estyt saapumasta kurssille, voit järjestää toisen henkilön tilallesi. Varausmaksu palautetaan ainoastaan silloin, jos kurssi peruuntuu meidän toimestamme. Varausmaksun suhteen olemme tiukkoja, sillä emme saa enää viime hetkellä myytyä paikkaasi kenellekään muulle.

 

Ilmoittautuminen päättyy heti kurssin täytyttyä tai viimeistään to 13.syyskuuta. Ole siis nopea!

 

Vieläkö epäröit? Mieti vielä mitä kurssi pitää sisällään… Paljon neuvoja ja niksejä, joita voit myöhemmin käyttää hyväksesi. Me hankimme materiaalit valmiiksi ja valittavanasi on paljon erilaisia kasveja, astioita sekä koristeita, ei ajeluita paikasta toiseen materiaalin hankinnassa. Pääset siivouksessakin helpolla, sillä me siivoamme jälkesi.😃 Saat kuvata havaintoesityksen oman muistin virkistykseksi. Olemme hankkineet työpöytiä, työvälineitä kaikkien kurssilaisten tarpeiksi. Teemme opetuksen työpäivämme jälkeen venyttäen työpäivämme 10 tuntiseksi. Ja teemme tämän kaiken ihan mielellämme, suodaksemme sinulle ihania elämyksiä kukkien parissa.

 

 

Joko nyt uteliaisuus heräsi? Tule ihmeessä mukaan ja tee itsellesi kadehdittavan hieno syysistutus. Alla olevasta linkistä pääset mukaan.

 

Tämä kurssi täyttyy todennäköisesti hyvin nopeasti, joten älä epäröi kauaa. Mistäkö tiedän? No, edellinen kurssimme ainakin täyttyi ennätysajassa. Teimme myös kurssikyselyn muutama viikko sitten ja tämä kurssi oli kyselyssämme suosituimpien joukossa.

 

Ilmoittautuminen päättyy heti kurssin täytyttyä tai viimeistään to 13.syyskuuta. Ole siis nopea!

 

Kurssilaisten palautetta kursseiltamme

Muutamalle kurssille olen osallistunut, erittäin hyvä opetus ja kivat vetäjät, osallistun ilman muuta syksyn 2017 kursseille <3 – Mari-Anne –

Aivan ihastuttava paikka. Kannattaa tutustua. Ja kurssit ovat niin opettavaisia taitavien opettajien kera. – Pia –

Ihana jouluasetelmakurssi oli ja upeat opastajat ja välineet. Nyt tulppaanikurssille ilolla huomenna. Suosittelen-osaamista ja hyvää mieltä 🙂 – Paula –

 

Meillä on jo yli kahden vuoden kokemus kurssien ohjaamisesta. Pyrimme koko ajan kehittämään kurssitarjontaamme sekä kurssien sisältöä kurssilaisten toiveet huomioiden. Mikään kurssi ei ole täsmälleen samanlainen kuin aiempi, joten osallistuessasi useammalle kurssille, saat aina jotain lisää ja opit enemmän.

 

Anna rohkeasti palautetta. Kehitetään kurssejamme sekä kurssitarjontaamme yhdessä. Millaista kurssia sinä toivoisit?

Koitko tämän mielenkiintoiseksi? Haluaisiko kiittää jakamalla?Share on Facebook
Facebook
0Tweet about this on Twitter
Twitter
Pin on Pinterest
Pinterest
0Share on LinkedIn
Linkedin