Äitienpäiväkukat odottavat ravintolassa

Tänä äitienpäivänä voit valmiiksi tilata äitienpäiväkukat ravintolasta. Entäpä jos voit ottaa ne mukaasi kotiin lounaan jälkeen? Tuntuuko se ylelliseltä? Helpolta? Tai kuin pientä luksusta suuremmassa maailmassa?

Tiedätkö, tämä on todellakin mahdollista!

Meneekö äitienpäiväsi yleensä näin

Heräät myöhäisemmälle kuin tavallisesti, sillä on äitienpäivä. Kello on jo 8.00 ja puolisosi nukkuu vieressäsi. Mietit, pitäisikö nousta. Päivän ohjelmaan kuuluu vierailuja sukulaisille ja kukkien nouto kaupasta. Lasten äänet herättävät sinut lopulta kello 8.46. Saat viettää ihanan hetken lastesi kanssa ennen kiireen alkamista.

Äitienpäivä voisi mennä näinkin

Äitienpäiväkukat odottavat ravintolassa valmiina noudettavaksi. Päivä on vielä aamulla edessä, mutta päätät jo nyt tehdä pienen poikkeaman matkalla kotiin äitienpäiväkukkia varten. Kävely keskustan läpi on virkistävää ja keväinen ilma tekee hyvää. Kukkakaupan ovi käy ja hetken pohdinnan jälkeen valitset kauniit kimpun kukkia jokaiselle äidille, jota tänään tulet tapaamaan. Kävellessäsi kotiin tunnet iloa ja kiitollisuutta omista lapsistasi ja äidistäsi. Tänään on päivä, jolloin muistetaan kaikkia äitejä ja olet kiitollinen siitä, että sinulla on monta äitiä elämässäsi, jotka ovat aina tukenasi.

Haaveiletko sinäkin jo kiireettömästä äitienpäivästä?