Äitienpäiväkukat odottavat ravintolassa näppärässä TakeAway-boxissa

julkaistu kategoriassa: KIVIJALKAKAUPAN AJAN ARTIKKELIT 0

Tänä äitienpäivänä äitienpäiväkukat odottavat valmiiksi ravintolassa. Miltä kuulostaa? Entäpä se, että ne saa lounaan jälkeen ottaa mukaan kotiin? Ylellistä? Helppoa? Suuren maailman tunnelmaa?

 

Tiedätkö, näin voisi todellakin olla!

 

Kukat näppärässä TakeAway-boxissa, joka toimii sekä maljakkona että kuljetuskassina. Klikkaa kuvasta ja lue lisää.

 

Meneekö äitienpäiväsi yleensä näin

Heräät hieman tavallista myöhemmin, koska et laittanut herätystä. Onhan äitienpäivä. Kurkkaat kelloa ja se on jo 8.00. Puolisosi nukkuu kuin tukki vieressäsi. Jäät itsekin vielä sänkyyn loikoilemaan ja odottamaan alkaako lasten ääniä kuulua. Höristät korviasi, mitään ei kuulu. Kello on jo 8.27 ja mietit pitäisikö nousta?

 

Päivälle on aamupalan jälkeen niin paljon muutakin tehtävää, kuten vähän kotitöitä. Pieni omakohtainen laittautuminen ja lasten edustuskuntoon laittaminen. Pitäisihän tänään vierailla sinun äitisi luona, puolison äidin luona ja sitten on vielä molempien mummutkin, joiden luona poiketaan aina äitien jälkeen. Puhumattakaan siitä, että kukatkin pitäisi kukkakaupasta noutaa kaikille. Miten aika taas kaikkeen riittää?

 

Havahdut lasten ääniin. Kello on jo 8.46. Huh, hyvä, että heräsivät! Nyt saat kortit ja suukot sänkyyn ja pienen ihanan tuokion lasten kanssa ennen kuin kiire alkaa…

 

Äitienpäivä voisi mennä näinkin

Heräät hieman tavallista myöhemmin, koska et laittanut herätystä. Vilkaiset kelloa, joka on 8.00. Lasten ääniä ei vielä kuulu. Hymyilet…, sinulla ei ole kiire mihinkään. Koska puolisosikin nukkuu vieressäsi kuin tukki, sinulla on hetki aikaa omille ajatuksille.

 

Ensimmäinen äitienpäivä, kun sinun ei tarvitse hermoilla aikataulujen kanssa. Olette puolisosi kanssa päättäneet, että äidit viedään ravintolaan syömään. Samanaikaisesti molemmat, saman ravintolapöydän ääreen. Olet varannut pöydän äitienpäivälounaalle Rantakartanosta yhdeksi ja olette sopineet äitien ilmestyvän sinne. Katsot kelloa ja toteat, että siihen on vielä monta rauhallista tuntia aikaa.

 

Otat paremman asennon ja hymyilet taas. Muistat yllätyksen, jonka olet äideille järjestänyt. Näit huhtikuussa facebookissa Kukkahuone Sinivuokkojen julkaisun, jossa luvattiin toimittaa äitienpäiväkimput suoraan ravintolapöytään. Kukkakaupasta luvattiin, että äitienpäiväkukat odottavat ravintolassa kivoissa TakeAway-boxeissa pöytäkukkina ja lounaan jälkeen molemmat äidit saavat yllätyskimppunsa mukaan kotiin. Tilasit varmuudeksi samanlaiset, jotta ei tule tappelua. Hihii… Mietit vielä, että olipa hyvä, että ilmoitus osui silmiisi.

 

Alkaa kuulua ääniä. Lapset heräsivät ja puolisosikin havahtuu. Vilkaiset kelloa, joka on 8.55. Et voi lakata hymyilemästä… Pian saat kortit ja suukot ja saat ihan rauhassa nauttia kiireettömästä aamusta. Voiko aamua mitenkään ihanammin alkaa…

 

Äitienpäiväkukat odottavat ravintolassa, Klikkaa kuvasta ja lue lisää.

 

Haaveiletko sinäkin jo kiireettömästä äitienpäivästä? Lue lisää täältä.