Hautajaiskukat yksilöllisesti monen vuoden ammattitaidolla

Hautavihko vai yksittäinen kukka

Siunaustilaisuudessa arkulle lasketaan hautaseppele, hautavihko, hautakimppu tai yksittäinen kukka. Valinnanvaraa on paljon. Valinta ei riipu siitä, onko kyseessä hautaus vai tuhkaus. Ensisijaisesti otetaan huomioon vainajan eläessään esittämät toivomukset. Jos toivomuksia ei ole esitetty, lasketaan sellaiset hautajaiskukat, joilla kukin surija vainajaa haluaa kunnioittaa. Kukkiin kiinnitetään myös kortti tai nauhat, jotka tekstaan käsin. Muistolauseet ja muistovärssyt löydät täältä>>

Omaiset tilaavat yleensä arkun päälle myös arkkulaitteen, joka on koko siunaustilaisuuden ajan arkkua koristamassa. Alttarikukat korkeissa jalallisissa maljakoissa tuovat myös tilaisuuteen arvokkuutta.

Polttohautaushautajaiset voivat olla kaksiosaiset. Tällöin tuhkauurnan päälle voidaan tehdä myös uurnakoriste kukista.

Minä Kukkahuone Sinivuokoissa autan sinua kaikissa hautajaiskukkiin liittyvissä asioissa. Monen vuoden ammattitaidolla toteutan kaikki hautajaiskukat: arkkulaitteen arkun päälle, kukka-asetelmat muistotilaisuuteen sekä siunauksessa laskettavat hautavihkot eli surulaitteet, seppeleet, hautakimput, yksittäiset kukat sekä uurnakoristeet. Tekstaan nauhat, kortit ja adressit toiveesi mukaan. Myös kuljetus onnistuu kappeleihin (Ulvila ja Pori)

 Voin toteuttaa hautajaiskukat kolmella eri tavalla:

  1. Tee tilaus mielellään viikkoa ennen hautajaisia. Tällöin pystyn yleensä toteuttamaan tilauksen täysin toiveesi mukaan. Huomioi kuitenkin, että tiettyjen kukkien saatavuus voi olla rajoittunutta eri vuodenaikoihin.
  2. Voit tehdä tilauksen lyhyemmälläkin varoitusajalla. Varaudu kuitenkin siihen, että lyhyellä varoitusajalla kaikkia kukkatoiveita ei ehkä voida toteuttaa. Tällöin toteutan tilauksen mahdollisimman hyvin toiveesi huomioiden.
  3. Voit myös suoda minulle täysin vapaat kädet toteuttaa kukkalaite ja luottaa ammattitaitooni. Sinä määrität budjetin, minä valitsen kukat.

Tee tilaus kuitenkin vähintään 2 päivää aiemmin, sillä hautajaiskukat tehdään aina tilauksesta.

Hautajaiskukat toteutetaan aina sinun budjettisi mukaan.

Osanotto omaiselle

Osanotto lähiomaisille ilmaistaan pian surusanoman saapumisen jälkeen. Ei kuitenkaan ole välttämätöntä tehdä sitä samana tai heti seuraavanakaan päivänä. Osanotto lähiomaisille voidaan ilmaista osanottokukilla sekä kortilla tai adressilla.  Osanottokukat viedään itse tai annetaan kukkakaupan kuljetuspalvelun tehtäväksi. Tilaus onnistuu verkkokaupastamme.

Adressit

Adressi on tapana toimittaa surukotiin tai hautajaisiin silloin, kun itse ei päästä siunaustilaisuuteen. Sen voi toimittaa vainajan lähiomaisille itse tai postitse ennen hautajaisia. Tekstaan jokaisen adressin kauniilla käsialalla, joka on syntynyt vuosien harjoittelulla. Tekstauspalvelu sisätyy adressin hintaan. Löydät adressit nyt myös verkkokaupastamme.

Mikäli sinulla on hautajaisten kukkakäytäntöhin liittyviä kysymyksiä, opastan mielelläni tai voit lukea lisää blogista.