Hääkukat

Suunnittelu ja tilaaminen

Suunnittelen mielelläni sinulle morsiuskimpun toiveidesi mukaan. Varaathan ajan suunnitteluun hyvissä ajoin ennen suurta päivääsi, jotta voimme suunnitella kaikki hääkukat yhdessä. Suunnittelusta ei peritä erillistä maksua.

Morsiuskimpun valinta ja hinnoittelu

Morsiuskimpun valinta on tärkeä päätös, sillä se on kuin koru, joka sopii kantajalleen täydellisesti. Valinnassa huomioimme morsiamen puvun, koon, silmien ja hiusten värin. Miltei kaikki kukat sopivat morsiuskimpun sidontaan, mutta värjättyjä kukkia emme suosittele, koska ne voivat tahria hääpuvun.

Morsiuskimpun hintaan vaikuttaa oleellisesti työn määrä, sillä morsiuskimpun sidonta vaatii huomattavasti enemmän aikaa ja käsityötä kuin maljakkoon tehtävät pöytäkimput. Käsityötä lisäävät kukkien esivalmistelut, kuten langoitus ja teippaus, joita tavallisessa sidonnassa ei tehdä. Tämä varmistaa morsiuskimpun halutun muodon ja kestävyyden, eli korkean laadun.

Kukat, koristevihreät ja muut materiaalit muodostavat lopullisen hinnan. Kukkien hinta ja saatavuus vaihtelevat hieman vuodenajasta riippuen. Suunnittelukäynnin perusteella saat hinta-arvion morsiuskimpusta ja muista hääkukista, joita suunnittelemme yhdessä juhlapaikkaan sekä kirkkoon.