Kukat netistä kotisohvalla istuen

julkaistu kategoriassa: TILAUKUKKAKAUPPA AJAN ARTIKKELIT 0

Raikkaat uudet tuulet puhaltavat Kukkahuone Sinivuokoissa. Nyt on kukkakauppa kotona. Siis todella! Sinä voit kotisohvalla istuessasi tilata kukat netistä. Ja minä sidon tilaamasi kukat omassa kotistudiossani luovalla otteella.

Siirsin kesällä kukkakaupan liiketoiminnan kivijalkakaupasta omaan kotiin monestakin syystä.

Tärkeimpänä syynä uudenlaiselle toiminnalle oli, haluni antaa kaikkeni jokaiseen työhön. Haluan olla innoissani jokaisesta kimpusta, jonka saan tehdä. Haluan jokaista sidontatyötä luovuttaessani tuntea ammattiylpeyttä ja onnistumisen iloa. Ja tämä on mahdollista vain, jos työn saa sekä suunnitella, että toteuttaa rauhassa ja ajan kanssa. Tehdä uudelleen jos ei ole tyytyväinen. Kivijalkakaupassa se ei aina ole mahdollista, vaan työt pitää joskus tehdä viidessä minuutissa asiakkaan odottaessa.

Elokuun alusta olen saanut kokea kaikkea tätä. Työtä on toki ollut vähemmän, mutta onnistumisen tunteita enemmän. Jatkossa toivoakseni paljonkin enemmän. Ja asiakaspalaute on kruunannut kaiken. Oman mielipiteesi voit toki muodostaa valitsemistani esimerkkikuvista itsekin. 😉

Verkkokaupan ja konseptin muutoksilla hävikkiä pakoon

Olen pikkuhiljaa päivittänyt verkkosivuja enemmän uuden Kukkahuone Sinivuokot näköisiksi ja samalla muuttanut sekä karsinut verkkokaupan valikoimaa. Nyt saan onnistumisen iloa siitäkin, että pystyn uudistuneen konseptin ja valikoiman ansiosta vähentämään kukkahävikkiä. Minun ei enää tarvitse ottaa tukuista kukkaa varmuuden vuoksi, vaan otan vain tarpeeseen. Myös sinä saat aina tuoreita kukkia, kun tilaat kukat netistä.

kukat netista

Uusi toimintatapa edellyttää sinulta asiakkaana ennakointia. Parin päivän varoitusajalla pystyn toteuttamaan verkkokaupan tuotteita tuotelupausten mukaan. Jos haluat ihan jotain tiettyä kukkaa ja tietyssä värisävyssä, pitää sinun ennakoida vähintään viikolla. Tukuissakin kun on rajallinen valikoima.

Kukat netistä tai puhelimitse

Uusi konsepti on tuonut muutoksen myös palveluaikoihin. Verkkokauppa on aina auki, mikä tarkoittaa, että voit tilata kukat netistä 24/7. Puhelimitse voit tilata arkisin inhimilliseen aikaan.

Toimitukset hoidan maanantaista lauantaihin ja noudot onnistuvat Porin Sampolasta maanantaista perjantaihin sopimuksen mukaan. Tilaa kukat netistä Pori, Ulvila, Nakkila.

Ajattele! Jos vaikka keskiviikkoiltana muistat, että hautajaiskukat on vielä tilaamatta, voit allaolevasta linkistä tilata kukat suoraan kappeliin. Saat asian heti hoidettua, eikä mitään vahinkoa ole ehtinyt tapahtua.

kukat netistä

Ja jos epäröit ja mietit, että ostettava tuote pitäisi ensin nähdä valmiina, niin mietipä uudelleen. Kun kukkakaupassa sinulle tehdään kimppu, niin tiedätkö etukäteen tarkalleen millainen siitä tulee? Epäilen ja arvaapa miksi? Koska minäkään, kukkia valitessani, en tiedä millainen kimppu niistä sillä kerralla syntyy. 😀 Siksi on vaikea kuvitella, että sinäkään tietäisit. 😉 Ja toistaiseksi olen saanut pelkästään hyvää palautetta.

Mikset sinäkin kokeilisi?

Jos ainoa este on osaamisenpelko, niin kurkista tilausohjetta, jonka tein sinua varten.

OHJE eKukkatilaukseen