Kukat netistä kotisohvalla istuen

Kukkahuone Sinivuokkojen liiketoiminta on uudistunut, ja nyt kukkakaupan tilaaminen on helppoa ja kätevää – voit tehdä tilauksen kotisohvalta käsin. Tilaamasi kukat sidotaan luovalla otteella kukkakauppiaan omassa kotistudiossa. Kesällä liiketoiminta siirtyi kivijalkakaupasta kotiin monesta eri syystä. Tärkeimpänä syynä oli kukkakauppiaan halu antaa kaikkensa jokaiseen työhön ja olla innoissaan jokaisesta kimpuista, jonka hän saa tehdä. Aikaa ja rauhaa työn suunnitteluun ja toteuttamiseen tarvitaan, jotta ammattiylpeys ja onnistumisen ilo saavutetaan. Elokuun alusta lähtien kukkakauppiaalla on ollut enemmän aikaa tuntea näitä onnistumisen tunteita, ja asiakaspalaute on ollut erittäin positiivista. Esimerkkikuvista voit muodostaa oman mielipiteesi palvelun laadusta.

Helppo tapa tilata kukat

Kukat ovat loistava tapa piristää omaa päivää tai ilahduttaa läheistä. Usein kuitenkin kukkien hankkiminen voi olla aikaa vievää ja vaivalloista, varsinkin jos kukkakauppa sijaitsee kaukana tai oma aikataulu on kiireinen. Onneksi nykyään on helppo tapa tilata kukat suoraan netistä, kotisohvalla istuen. Tässä muutamia vinkkejä kukkien tilaamiseen helposti ja vaivattomasti.

  1. Selvitä tarpeesi. Ennen kuin aloitat kukkien tilaamisen netistä, selvitä, millaisia kukkia tarvitset. Onko kyseessä juhlaan tarkoitetut kukat vai haluatko vain piristää omaa päivääsi? Millaisia kukkia lahjan saaja arvostaisi eniten? Mieti myös budjettiasi ja kuinka paljon olet valmis kukkiin investoimaan.
  2. Etsi luotettava kukkakauppa. Kun olet selventänyt tarpeesi, etsi luotettava kukkakauppa netistä. Tutustu kukkakaupan valikoimaan ja hintoihin, sekä lue asiakasarvosteluja. Hyvä kukkakauppa tarjoaa laadukkaita kukkia ja hyvää asiakaspalvelua.
  3. Tee tilaus. Kun olet löytänyt sopivan kukkakaupan, tee tilaus. Tilaaminen on helppoa ja vaivatonta. Valitse haluamasi kukat ja määritä toimituspäivä ja -aika. Muista myös antaa oikeat yhteystietosi ja mahdolliset lisätiedot tilaukseesi liittyen.
  4. Nauti kukista. Kun tilaus on tehty, voit vain odottaa kukkien saapumista kotiovellesi. Laadukkaat kukat saapuvat yleensä hyvin pakattuina ja turvallisesti kuljetettuina. Avaa paketti ja nauti kauniista kukista.

Kukkien tilaaminen netistä on siis helppo ja vaivaton tapa hankkia kukkia. Muutamalla yksinkertaisella askeleella saat kauniit kukat suoraan kotiovellesi, ilman tarvetta lähteä kukkakauppaan.